Over Mij


Hallo iedereen,

Welkom op www.ijskoudepassie.nl

Ik ben Irene, mag mezelf nog een twintiger noemen, hou natuurlijk van lezen en schrijven.

In Februari 2012,  begon ik met bloggen over mijn schaats-ervaringen op natuurijs, op Ice Queen's Bookshelf.

Naast schaatsen is lezen een grote hobby van mij, en zo begon ik een jaar later actief te bloggen over deze passie.

In Mei 2013 besloot ik om mijn blog helemaal om te toveren naar een tweetalige boekenblog.  Mijn berichten verschenen in twee talen, Nederlands en Engels.

Ook voegde ik later nog een andere passie toe aan mijn blog, muziek. In mijn wekelijkse muzikale meme Swinging Saturdays, praat ik over muziek die mij bezig houdt. Dit door middel van een top 5 of een top 10, die ik elke zaterdag publiceer. Voor meer informatie klik dan in het menu hierboven op Swinging Saturdays, hier vind je tevens een overzicht van alle voorgaande edities.

Ik heb Ice Queen's bookshelf achter mij gelaten (maar natuurlijk mijn berichten meegenomen) en ben opnieuw begonnen op IJskoude passie en mijn Engelstalige tweeling Ice Cold Passion. Hier op IJskoude Passie blog ik in het Nederlands over boeken, muziek, films en TV-series. All mijn passies gecombineerd in een blog.

Zo als net al aangegeven heeft dit blog nog een Engels zusje: IceColdPassion.com, hier blog ik in het Engels voor de rest van de wereld. Er zullen veel links zijn tussen deze 2 blogs, zodat mijn berichten nog steeds in twee talen te lezen zijn maar op een nieuwe georganiseerdere manier.

Klik op de Engelse vlag, die je bij veel berichten aan zal treffen in de rechter boven hoek en het brengt je naar het Engelse bericht. Ik ben blij met de keuze om mijn blog te splitsen in twee talen, zodat ik de content beter aan kan passen aan mijn lezers.

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden en wens jullie veel leesplezier.

Liefs,

Irene

1 opmerking:

  1. Hoi! Ik wil je graag een mailtje sturen, maar ik kan geen contactpagina vinden! Kun je mij misschien een mailtje sturen? info[at]marijkefjansen.nl

    BeantwoordenVerwijderen