zondag 30 juli 2017

Swinging Saturdays #69: R.I.P. Chester Bennington

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Vorige week was ik al begonnen met het schrijven van deze iet wat treurige Swinging Saturday. Je kon er niet om heen in de media, Chester Bennington  heeft zichzelf van het leven beroofd. En de muziek wereld is weer een held armer.

Toen we (ik en mijn zusje) het nieuws op de radio hoorde konden we het bijna niet geloven. Voor mij was Linkin Park en daarmee Chester Bennington een jeugd idool. Zoals Bowie dat voor een andere generatie was is Chester dit wel degelijk voor mij geweest, als luister ik deze dagen lang niet zo vaak meer naar hun muziek. Zonde eigenlijk want toen ik van de week de cd weer in de auto op had, dacht ik waarom is deze band bij mij in de vergetelheid geraakt? De muziek is nog steeds even goed als ik mij herinner.

Hieronder mijn favorieten, ter nagedachtenis aan Chester. Laten we, wij de fans met zijn alle zijn muziek herinneren terwijl de metal/pop/rock wereld hem als persoon voor ons herinneren. Laten we In The End, tot meest gestreamde track maken.One More Light

Album: One More Light


War

Album: The Hunting Party


In My Remains

Album: Living Things

Burning In The Skies

Album: A Thousand Suns


Bleed It Out

Album: Minutes To Midnight


Numb/Encore

Album: Collision Course


Paper cut

Album: Hybrid Theory

New Divine

Album: Transformers: Revenge of the Fallen Soundtrack


Faint

Album: Meteora


In The End

Album: Hybrid Theory


Wat is jou favoriete Linkin Park nummer?
Laat een reactie achter!

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen?

Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten