zaterdag 24 juni 2017

Swinging Saturdays #67: Pedro Pico Pop 2017

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Mozes and the Firstborn ~ I Got Skills

Vandaag toch een boel van Nederlandse bodem, te beginnen met Mozes and the Firstborn, iets wat ik geloof ik op gedaan heb op de Lowlands livestream. I Got Skills is het eerste nummer dat ik van deze hoorde, heerlijk de manier waarop de zanger dit nummer neer zet. Ik word er altijd vrolijk van.


Money & The Man ~ Once I Was A Man

Een tijdje terug schreef ik een artikeltje over DeWolff, die ik in januari live zag in Underground Lelystad. Money & The Man was een van de bands die op het affiche stond voor DeWolffest.  Je kunt ze dan ook rustig vergelijken met DeWolff, want hun muziek valt in hetzelfde straatje.


Indian Askin ~ Really Want To Tell You

Om nu weer The Killers er bij te halen is misschien wat overdreven, maar Indian Askin, heeft wel een rete strak indie rock album uitgebracht, dat Sea of Ethanol heet. Luister het eens op Spotify of Youtube zou ik zeggen. Hier is in ieder geval Really Wanne Tell You voor jullie.


Call It Off ~ Abandoned

Mag ik zeggen de Nederlandse Green Day? Of ga ik dan ruzie krijgen met de diehards? Ik ben zelf ook groot Green Day fan, mochten julllie dat nog niet weten. Call It Off heeft hetzelfde blijft-in-je-hoofd-hangen gehalte. Oke oke, voor ik echt ruzie krijg, misschien is het toch meer als de poppunk helden van Blink 182 en Sum 41.


The Animals ~ It's My Life

Het liedje "House Of The Rising Sun" is iconisch, het is wereldwijd bekend. Ik keek net nog een filmpje op Youtube, waarin ze verschillende blind audities lieten zien van over de hele wereld, waarin mensen House of the Rising zongen.  Dit liedje is er een die je nonstop op repeat kan zetten, maar nooit zal vervelen. Vandaag deel ik met jullie een iets minder bekend nummer: " It's My Life",  dat mij dan meteen weer doet denken aan het Bon Jovi nummer met de zelfde naam. Vandaag geen Jovi, maar wel The Animals!
Gaan jullie vandaag naar Pedro Pico Pop? 
Waar kijk jij naar uit?
Laat een reactie achter!
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen?
Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten