zaterdag 21 mei 2016

Swinging Saturdays #60: I'm Sexy and I Know It.

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


Wow de zestigste Swinging Saturdays al weer. Wie had dat ooit gedacht, dat ik het zo lang zou volhouden, ik in ieder geval niet. Ik ben altijd bang dat ik op een gegeven moment geen inspiratie meer heb voor deze meme, maar tot nu toe valt dat nog reuze mee.

Mijn muzikale jaar is al aardig op dreef en het begon goed dit jaar, met een concert van Frank Turner. Vervolgens ging ik ook nog naar de geweldige Hozier, en nam ik vorige week mijn om mee naar Luke Winslow King. Niet een slecht muzikaal jaar dacht ik zo.

In ieder geval gaat daar de top 10 van vandaag niet over. Nee vandaag heb ik maar een topic op het programma: Seks. En dan nummer die daar over gaan of gewoon super sexy zijn. Een geweldige omschrijving wat ik met deze top 10 bedoel was te zien in een aflevering van New Girl. Helaas kon ik deze Nick scene nergens vinden dus dan gaan me waar voor Jess. Ik moet zeggen dit is toch wel een van de meest persoonlijke (intieme) muzikale berichten die ik ooit heb geschreven. Nou ja, als mijn date een van deze nummers op zou zetten dan....
1. Pitch Perfect ~ The Riff Off

We blijven nog een paar minuten langer in Hollywood, hier is de riff off van de eerste Pitch Perfect film, met als onderwerp natuurlijk seks!

2. Ed Sheeran ~ Think Out Loud

Deze clip is zo mooi, sexy en gewoon geweldig!


3. HIM ~ Gone With The Sin

Iets totaal anders dan hierboven, maar de stem van Ville Valo, laat mij iedere keer weer smelten.


4. Hozier ~ To Be Alone

Nog zo'n geweldige stem, en natuurlijk ook heel sexy.


5. Paolo Nutini ~ Coming Up Easy

De tekst zegt genoeg dacht ik zo.. Sexy bastard..


6. James Morrison ~ Slave To The Music7. Joe Cocker ~ Leave Your Hat On

Deze mocht natuurlijk niet ontbreken, de meest klassiek  strippers liedje, denk aan de Chippendales... Ik kan hem bijna zien, de super knappe man.....MMMM


8. Tom Odell ~ Can't Pretend

Ik heb deze top 10 al een tijdje geleden op geschreven, ik wist eigenlijk niet zo goed waarom ik dit nummer er in had verwerkt totday ik op play drukte. Toen was opeens als duidelijk. 


9. Jonny Lang ~ Fight For My Soul

Dit nummer heeft hetzelfde effect op mij als Slave To The Music, het doet gewoon wat met je. Op een sexy goede manier natuurlijk.


10. Bruno Mars ~ Gorilla

Het ultieme nummer over seks, hoe anders had ik deze top 10 af kunnen sluiten dan met  dit nummer. You sexy Motherfucker...  Zoals Prince het al eens formuleerde.

Wat is jouw ultieme liedje over seks?
Laat een reactie achter.

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen?
Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten