zaterdag 6 juni 2015

Swinging Saturdays #49 ~ Favorieten van het moment

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


1. Lilly Wood, The Prick & Robin Schulz ~ Prayer In C

Ik weet, niet echt mijn style normaal gesproken, dit nummer blijft gewoon hangen. En hoe vaak ze het ook gedraaid hebben het afgelopen jaar ik vind hem nog steeds niet irritant. Dit is een live versie, die had ik nog niet eerder gehoord, best prima dacht ik zo.2. Alberta Cross ~ Bonfires

Het eerste album Broken Side Of Time was geweldig, onlangs heb ik het 2de album, Songs Of Patience gedownload. Bij dit nummer was ik meteen verkocht.


3. Sam Smith ~ I'm Not The Only One

Ik krijg nog altijd kippenvel van Stay With Me, zijn 2de hit I'm Not The Only One heeft hetzelfde effect. Wat heeft die vent toch een fantastische stem en groot bereik.

4. Rival Sons ~ All The Way

Vorig jaar kocht ik Classic Rock Magazine, als vakantie leesvoer. In dit magazine Rival Sons was featured. 9 pagina's maar liefst was het interview en er zat een cd bij van Rival Sons, zodat ik van de muziek kon genieten terwijl ik het interview las. De muziek is geweldig en ik ben helemaal om!

5. First Aid Kit ~ My Silver Lining

Ik probeer al een eeuwigheid de tekst van dit liedje te leren, ik zal je vertellen, dat valt tegen!

6.Hozier ~ Angel Of Small Death & The Codeine Scene

Hij blijf lekker. Dat is alles wat ik te zeggen heb over dit nummer.

7. Asaf Avidan ~ Cyclamen

Ja, dit is de naam die mijn moeder altijd vergeet, als ik dit op heb staan vraagt ze altijd wie is dit? Asaf Avidan, mam weet je dat nou nog niet? LOL. Ik ben echt groot fan van zijn muziek en dit is een van mijn favorieten van het album Different Pulses.

8. Jake Bugg ~ Broken

Jake heeft een bijzonder stemgeluid, en dit nummer oh echt geweldig, zo ontzettend mooi. Dit concert ziet er ook zo gaaf uit.


9. Alt-J ~ Breezeblocks

Het is een raar liedje, maar toch ik vind hem super leuk. Al kan ik er niet een heel cd van luisteren.

10. Panic! At The Disco ~ Pas De Cheval

Van de week had ik dit aan op repeat in de auto, dit is van het eerste album van Panic! At The Disco, genaamd Pretty Odd. Als ze weer eens in Nederland spelen ga ik zeker heen, want ik heb ze nog nooit live mogen zien.. En oh Brendon Urie, mag best wel een keer aanschuiven voor een ontbijtje :) :P


Wat zijn jouw favorieteen van het moment? 
Laat een reactie achter!

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? 
Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten