zondag 31 mei 2015

Stacking The Shelves #19 ~ Antwerp Convention


Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews, iedereen kan er aan mee doen!


Op 26 April besloot ik af te reizen naar Antwerpen voor de Antwerp Convention, na twee uur in de auto was ik er dan eindelijk. Ik had er ontzettend veel zin in en hoopte dat het aan mijn verwachtingen zal voldoen.

Gelukkig, overtrof de Antwerp convention alles wat ik er van verwachte en meer. Ik kwam voor de manga, stripboeken en leuke merchandise en dat was er plenty te vinden! Ik was echt verbaasd en heb mijn ogen uitgekeken. Ook waren er verschillende schrijvers en tekenaars aanwezig die signeerden het was erg fasinerend om naar te kijken hoe ze zo uit de losse pols een monster tekenen. Jammer genoeg kende ik geen van de namen, aangezien ik nog niet echt bekend ben in de stripboekenwereld.

Er was ook een groot aantal cosplayers aanwezig (zie de foto hieronder), en heel veel mooie art en een marvel avengers bus! Zo cool! In de bus kon je gamen. 


Ik denk dat ik volgend jaar weer hier naartoe ga want ik vond het een van de leukste beurzen/conventies waar ik ben geweest.


Hierboven, alle cosplayers die aanwezig waren op Antwerp Convention 2015.

Nu verder met alle boeken die ik gekocht heb.


DVD Haul

Ik heb deze maand ook weer een aantal nieuwe series gekocht.
Bones ~ Seizoen 3
Sleepy Hollow ~ Seizoen 1
Beauty and The Beast ~ Seizoen 1

Wat heb jij aan je (boeken)plank toegevoegd?
Laat gerust een reactie achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten