dinsdag 28 april 2015

Boek tour recensie: Beyond The Seduction ~ M.A. Stacie

Beyond-the-Seduction-Hi-Res-Cover
Titel: Beyond The Seduction
Schrijfster: M.A. Stacie
Serie: The Reluctance series, boek #3
Publishing date: 23, April, 2015
Taal: Alleen beschikbaar in het Engels
Aantal bladzijden: 210 p.
Leeftijdscategorie: Adult
ISBN e-book: 978-1-61213-379-9
Andere boeken in deze serie:

Te koop op: Amazon , Kobo, Barnes and Noble, en TWCS PH

  He held out his hand between them. “Take it. I can be the one. I wasn’t lying when I said I’d catch you. You just have to let me.”Beneath_the_Surface_Low-Res_Cover Behind_the_Scandal_Low-Res_Cover

Over Beyond The Seduction

Beyond-the-Seduction-3D-Paperback-eReader
Trace Jacks dacht dat hij alles had wat zijn hartje begeerde. Totdat alles in duigen viel. Een brief, verscheurde zijn leven en Trace weet niet hoe hij verder kan met zijn leven. 

Hij wankelt door zijn leven, niet accepterende dat hij alles is verloren is wat hem lief was. Hij verbergt zijn verdriet. Als hij niet over de brief nadenkt, dan zal het wel niet gebeurt zijn. Tot dat zijn zus hem uit het donkere gat trekt om zijn nichtje naar dansles te brengen. Daar raakt hij in de ban van de danslerares.

Shae Bennet is blij met de afleiding, maar wil alles gezellig houden, ze geniet van Trace's verleiding en spontaniteit. Shae is onwillig om een serieuze relatie met iemand aan te gaan. Als ze met Trace is kan ze al haar zorgen om haar moeder, de turbulente relatie met haar vader en de stress van de dansschool eventjes vergeten. Met hem kan Shae zich zelf zijn en op gaan in hem.

Maar als de gezelligheid in iets serieuzer begint te veranderen, dreigt de realiteit hun fantasie om zeep te helepen.  Hun relatie hangt aan een zijde draadje. Geen van beide wil dat wat ze hebben gecreërd loslaten, maar hun problemen staan tussen hun relatie in.

Kunnen Trace en Shae zich ontdoen van de dingen die hun van liefhebben houden? Is hun liefde bestand tegen de realiteit van hun leven?


Mijn Recensie


Dit boek speelt echt met je gevoelens. Dat was het eerste wat in mij op kwam toen ik aan deze recensie begon. Hoe te beginnen was voor mij op dat moment nog een vraagteken, aangezien ik niet wist hoe ik mijn gevoelens het beste kon uiten.

Dit boek gaat over Trace Jacks, een naam waarbij er niet meteen een belletje ging rinkelen.  Toch heb ik Trace al eerder ontmoet, in het eerste boek in deze serie, Beneath The Surface. Trace is namelijk de broer van Dale. Hij heeft blijkbaar weinig indruk op mij gemaakt, dat ik hem niet herinner.

Sorry Trace, ik ben gewoon niet zo goed met namen. Soms schrijf ik vlak na (soms ook onder het lezen) op hoe de hoofd - en bijpersonen heten, omdat ik het anders vergeten ben als ik aan mijn recensie begin. Toen ik Beneath The Surface las, kwam ik net kijken in de bloggers wereld. Ik had nog geen notitie boekjes waar ik alles in op schreef. Beneath The Surface was trouwens ook een van mijn eerste Netgalley verzoeken die geaccepteerd werd.

Eergisteren, ging mijn recensie online voor het tweede boek in deze serie, Behind The Scandal, dit boek ging over Taylor, een bijpersonage dat je niet gauw zal vergeten. Ik gaf dit boek 4 sterren.

Beyond the Seduction, was weer een compeet ander verhaal, dan de voorafgaande boeken in deze serie. Zowel Trace als Shae, hebben een artisistiek drive, Trace is een muzikant en Shae is een ballerina, al houd deze ballerina niet van de spotlight. We zien Trace maar een keer optreden, wat ik ergens wel jammer vind, maar niet getreurd we krijgen genoeg dansles. Ballet vind ik interessant om over te lezen, ballerina's zijn nu eenmaal erg gedreven en gepassioneerd. Iets wat ik terug zie in zowel Lisbeth (Shae's moeder) als Shae.

Het is geweldig om te zien hoe ze samen de dansschool runnen. Ook de relatie de Shae met haar moeder heeft is geweldig. Ze zijn beste vriendinnen, iets wat mij doet denken aan de relatie die ik met mijn eigen moeder heb. Toch worden we geconfronteerd met ziekte en de dood. Het zet je aan het nadenken, hoe zou ik reageren als er iets met mijn moeder zou gebeuren?

De liefde tussen Trace en Shae, is er weer een vol passie, erg vergelijkbaar met dat van Dale en Kyran in het eerste boek. De vlammen spatten er van af, dus pas maar op dat je je niet brand. Hun liefde laat je smelten, tot je nog maar een klein hoopje bent op de grond naast de bank, waar je op zat.

Waardering

Laten we beginnen met het perfecte einde, iets waar ik het hierboven nog niet eens over heb gehad. Ik heb weinig romans gelezen met een eind dat echt zo perfect was. Het tevens geschreven als het einde voor de hele serie. Dit betekend waarschijnlijk dat er niet meer boeken volgen in deze geweldige serie. Eigenlijk wel een beetje jammer, als je er over nadenkt. Dit boek heb je zo uit, heeft goed uitgewerkte hoofd- en bij-personen met allemaal hun eigen problemen.
5 schaatsers!
Quotes

"Sometimes," he said, " verbalizing things to the people closest to you is the most painful." 
Being alone with Lisbeth had never bothered her. Sometimes it felt like she lived with a friend instead of her parent. Many of her school friends had been jealous of the freedom she'd had. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten