maandag 30 maart 2015

Stacking The Shelves #18: Stout, Stout Meisje

Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews, iedereen kan er aan mee doen!


Hoe is het met jullie? Ik weet het, het is hier nog al stil de laatste tijd op mijn blog, ik probeer hier verbetering in te brengen maar het gaat momenteel heel erg langzaam.  Ik heb een beetje last van een bloggers dip, en ik kan er niet echt uit komen. Ik heb nog 25 boeken te recenseren maar er komt weinig op papier.  Ik heb er gewoonweg geen inspiratie voor.

Ok, ik zal nu ophouden met klagen, en jullie de geweldige boeken en films laten zien die ik gekocht/gekregen heb. Ik ben een klein beetje stout geweest want ik mocht van mezelf geen boeken kopen. Ook heb ik een aantal coole boeken gewonnen! Hoe vet is dat?

GekochtMoon Called ~ Mercy Thompson, book #1 ~ Patricia Briggs
Blood Bound ~ Mercy Thompson, book #2 ~ Patricia Briggs
Iron Kissed ~ Mercy Thompson, book #3 ~ Patricia Briggs
Succubus On Top ~ Georgina Kincaid, book #2 ~ Richelle Mead

Gewonnen

Ik heb deze schitterende kinderboeken gewonnen via Hebban.nl. Zijn ze niet geweldig? Er staan achter in het boek ook nog eens hele mooie tekeningen. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal is.


Voor een recensieDVD gekochtGame of Thrones season 4
Camelot Complete series
National Treasure 2
Sweet Home Alabama
Sherlock Holmes

April Nog-Te-Lezen-Lijst

Dit was eigenlijk mijn nog te lezen stapel voor Maart, maar Maart roerde zijn staart en ik heb nog maar 2 boeken uit. Dit waren Behind The Scandal, het tweede boek in de Reluctance serie van M.A. Stacie en Blood Bound het tweede boek in de Mercedes Thompson serie van Patricia Briggs.

Particia Briggs is toch al snel een van mijn favoriete schrijfsters aan het worden. Ik heb eind februari het eerste boek uitgelezen, en ik moest gewoon verder in het tweede boek. Het derde boek Iron Kissed ligt ook al op mij te wachten.

Daarnaast ben ik ook al begonnnen in mijn ARC van Beyond The Seduction, het derde boek in de Reluctance serie. Ook ben ik al erg lang bezig in Serpent's Kiss van Melissa de la Cruz, het is een interesant boek, maar komt erg traag op gang. Ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik hem uit heb.

Wat heb jij deze week toegevoegd aan je boekenplank? 
Laat gerust een berichtje achter!

2 opmerkingen:

 1. De boeken van Heksenwaan vond ik leuk, maar zijn alleen zo kort! Erg jammer, want ik had echt het idee dat ik heel veel miste in dit boek. De jongen uit het woud vond ik ook een mooi verhaal, heel veel leesplezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heksenwaan en Heksenkind zijn inderdaad vrij kort, maar ik vind ze wel super mooi vormgegeven! Ben er erg benieuwd naar! De Jongen ui het woud ligt al een tijdje op mij te wachten.. Mijn zusje heeft hem al wel gelezen, die vond hem erg goed.

   Groetjes Irene

   Verwijderen