maandag 23 februari 2015

Mini-recensie: Aubrey ~ April Vance


Titel: Aubrey
Schrijver: April Vance
Serie/soort verhaal: Kort verhaal, The Encounters Serie, boek 1
Uitgave: 6, September 2013
Uitgever: Uitgave in eigen beheer
Aantal bladzijde: 26 p.
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Andere boeken in deze serie:
Bella, Boek 2


Over Aubrey

Aubrey houdt er van om te doen alsof ze wordt bekeken. Na een verschikkelijke dag op het werk, begint de lijn tussen de fantasie en de werkelijkheid te vervagen. Zal Aubrey het verschil zien tussen haar droom en de werkelijkheid?

Mijn Recensie

Dit verhaal is eigenlijk best geniaal, de clue aan het einde had ik niet helemaal aan zien komen, maar ik moet zeggen dat ik er vreselijk om moest lachen. Dit is echt een kort verhaal voor na een zware dag op het werk, dit verhaal zal een lach op je gezicht toveren.

Aubrey is een dromer, ze doet alsof iemand haar bekijkt als ze zich 's ochtends aan kleed, of 's avonds naar bed gaat en daarom maakt ze er een volledig verzorgde show van.

Ook ziet ze er iedere dag op haar best uit, iets waar ik (als vrijgezel(lig)) nog wel eens een voorbeeld aan zou kunnen nemen.  Ik denk daarom nog wel vaak terug aan dit grappige korte verhaal.

Mijn Waardering

Daarom krijgt dit korte verhaal van mij 5 sterren, omdat het gewoon goed in elkaar zit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten