zaterdag 23 augustus 2014

Swinging Saturdays #38: Haar naam is...

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!Deze week in Swinging Saturdays, liedjes vernoemd naar vrouwen. Ik kan je vertellen dat dit er echt onwijs veel zijn, zeker als je er naar opzoek gaat, zoals Lola, Layla, Gloria, om er een paar te noemen.


1. Barry Manilow ~ Mandy

Dit nummer is de aanstichter van deze top 10, ik hoorde het op de radio tijdens mijn werk en dacht: "dat is een goed idee voor een top 10". Ik zocht in mijn tas naar pen en papier en krabbelde de eerste paar nummers die in mijn hoofd op kwamen neer, beginnende met het liedje dat op de achtergrond verder ging.

 

2. Bastille ~ Laura Palmer

Hoe vaker ik naar Bastille luister, hoe mooier ik het vindt. Super band.

 

 3. Mando Diao ~ Gloria

Ik ben echt groot fan van hun, Gloria is en blijft toch een van mijn favorieten nummers.

 

4. Doe Maar ~ Belle Helene

De Nederlandse legends, uit het tijdperk van mijn ouders, ik vind dit echt een geweldig nummer. Al kan niet iedereen deze lengendes waarderen ;).

5. Elthon John ~ Nikita

Van de ene legende naar de andere. Kippenvel dit! 

 

6. My Chemical Romance ~ Helena

Dit liedje is het eerste nummer dat ik ooit van hun hoorde en het is blijven hangen. 

 

7. Gruppo Sportivo ~ Bernadette

Nog een stoffige plaat van mijn ouders plank :D

 

8. Kaiser Chiefs ~ Ruby

Ruby, Ruby, Ruby, dusssss.

9. Jack's Mannequin ~ Annie Use Your Telescope

Ik heb het album waar dit nummer op staat, weken op repeat gehad. Heerlijke muziek.


10. Nirvana ~ Polly 

Nirvana!!!

Dat was het weer voor deze week's Top 10. Wat is jou Top 10 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten