maandag 26 mei 2014

Lees-update

Hey iedereen!

Ik hoop dat jullie een geweldig weekend hebben gehad! Ik in ieder geval wel, ik heb heerlijk geluierd in de zon met natuurlijk een boekje in de ene hand en een wijntje in de andere! Heerlijk! Lekker veel kunnen lezen en genieten van het mooie weer! Ik ben nu in twee top boeken halverwege hieronder de boeken die ik momenteel aan het lezen ben.An Aria In Venice

Genre: New Adult, hedendaagse roman
Soort boek: Standalone
Uitgave: April 22nd, 2014
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels

Zijn doel... Een nacht met de ballerina.
Haar doel.. De player verslaan in zijn eigen spel.
De Uitslag... Iets verrassends..

Adriana Dostov heeft Luca Martuccio vanaf de eerste dag door: knappe, getalenteerde, arrogante man die geen relaties durft aan te gaan. Hij staat bekend in de modewereld als de player met de schandalige verleden.

Als de meiden uit het ballet gezelschap aan Adrianna voorstellen, dat zij haar maagdelijkheid aan hem opgeeft, zegt ze geen nee, maar ja, is nu ook niet het juiste antwoord. Toch kan ze het niet weerstaan om hem een offer te maken, één one-night-stand in Venetië.

Luca wil de mondige kleine Adriana sinds het moment dat ze elkaar ontmoeten en hij zal niet rusten tot hij heeft wat hij wil. Daarom besluit hij op haar aanbod in te gaan, want uiteindelijk krijgt hij toch altijd wat hij hebben wil. Geen relaties, alleen maar sex.

Als Luca ontdekt dat er meer schuilt in de ballerina met haar verwaande moeder en  kan hij niet ontkennen dat hij geeft om het bange en verdrietige meisje.

Adriana ontdekt dat het bij Luca toch niet alleen maar om sex draait. Hij is erg gepassioneerd, een verloren ziel en iemand die net zo veel verdriet kent al zijzelf.

Wat ik er tot nu toe van vind.

Ik vind dit boek echt ge-wel-dig! Echt fantastisch! Het heeft alles wat je wil vinden in een roman! Romantiek, eerste liefde, eengeweldig landschap, succesvolle kunstenaars, en natuurlijk Italië. Wat wil je nog meer?

The Vampire Academy (Nederlandse titel: Academicus Vampyrus)


Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd worden tegen de Strigoi: de onsterfelijke vampiers die ongelooflijk wreed en gevaarlijk zijn.

Rose, de beste vriendin van Lissa, is een dhampier. Zij leidt een gevaarlijk leven dat in dienst staat van het beschermen van Lissa tegen de Strigoi. Die zijn namelijk vastbesloten om haar een van hen te maken.

Twee jaar nadat ze uit angst zijn weggelopen van de diep in de wouden verscholen Academie van St. Vladimir worden Rose en Lissa opgepakt en daarnaartoe teruggebracht.

Zowel binnen als buiten de ijzeren hekken van de academie blijven Rose en Lissa in de greep van de angst. Ze dienen de verleidingen van verboden liefdes het hoofd te bieden en altijd op hun hoede te zijn, want anders maken de Strigoi Lissa voor altijd een van hen... (Goodreads)

Wat ik ervan vind

Dit is de tweede keer dat ik dit boek lees, ik heb hem gelezen in 2013, maar omdat ik boek 2 en 3 ook heb gekocht wilde ik deze graag herlezen. Dit boek vond ik al geweldig de eerste keer dat ik het las, maar misschien vind ik het nu nog wel beter!

2 opmerkingen:

  1. I love the Vampire Academy books and rereading them is so much fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! I totally love VA!!! But I am even more in love with An Aria In Venice at the moment, it is phenomenal!!! Different age category, but equally good in it's genre!

      Verwijderen