zaterdag 19 april 2014

Swinging Saturdays #35 ~ Festival seizoen kickoff: Paaspop


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of  een artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


Dit weekend is de kickoff van het festival seizoen, in Schijndel waar Paaspop plaatsvindt. Dit is het begin van een seizoen vol evenementen, het is een drie-daags festival, waar ik twee keer bij heb mogen zijn! Ik cond het geweldig! Het is niet een festival waar je alle grote namen zal vinden zoals op Pinkpop en Lowlands, maar het heeft eveneens veel goeie muziek. Deze week een top 10 van bands die op Paaspop staan.


1. The Kaiser Chiefs ~ I predict a riot

Iedereen kent Ruby, maar dit is toch echt mijn favoriete nummer van de Kaiser Chiefs!


2. Miss Montreal ~ Just A Flirt3. The Prodigy ~ Warrior's Dance4. Blood Red Shoes ~ Don't Ask5. The Boxer Rebellion ~ If I run6. Baskerville ~ Devil's Town7. Blaudzun ~ Promise Of No Man's Land

Ja, wat moet je hier nu van zeggen, goed is het zeker! 


8. Black Bottle Riot ~ Soul In Exile

Nooit van gehoord maar dit klinkt wel goed! 


9. DeWolff ~ Don't You Go Up The Sky

Dit is echt super! 


10. Kensington ~ Let Go
Dat was het weer voor deze week's Top 10. Wat is jou Top 10 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten