woensdag 23 april 2014

Boek promo: Day Human Prince ~ BK McMichael

Titel: Day Human Prince
Schrijfster: B. Kristin McMichael
Serie: The Day Human Trilogy #1
Uitgever: Lexia Press
Uitgave: 1 Mei 2014
Aantal bladzijden: 234 blz.
Leeftijdscategorie: Young Adult
Andere boeken in deze serie: Day Human King, boek #2
Taal: Aleen verkrijgbaar in het EngelsSynopsis: 

Devin Alexander groeide op als de enige "Dagmens" in de wereld omringd door "Nachtmensen" die bloed drinken, soms drink ze Devin's. Hij heeft zijn hele leven getraind om een doel te kunnen bereiken: het beschermen van een van die bloeddrinkers, Arianna.

aar wat moet hij doen als het meisje met de blauwe ogen uit de legenden hem niet meer nodig heeft? Wat moet hij nu met zijn leven doen? Hoe moet een jongen verder als de liefde van zijn leven voor iemand anders kiest?

Voordat hij uit kan vinden hoe hij verder moet met zijn leven zonder Arianna, zal Devin eerst een ander probleem op moeten lossen. Hij zal het probleem met het Nachtmens, die hij minder dan een maand kent op moeten lossen. Een Nachtmens waar hij een magische band mee heeft.

Vanessa McKinny heeft beloofd dat ze een manier weet om de toverspreuk te kunnen breken die ze heeft gedaan om Devin's leven the redden. Devin wil alles op het spel zetten om deze toverspreuk te breken, zelf als hij naar het elfendorp af moet reizen.  Een dorp dat in geen honderd jaar een Dagmens heeft gezien en waar een oud ras Nachtmensen woont.

Boek trailer


About the author ~ Over de schrijfster

B. Kristin kom oorspronkelijk uit Wisconsin, maar woont nu in Ohio met haar man, twee kleine kinderen en drie katten. Waneer ze niet haar dagelijkse moederlijke taken vervult, zoals achter haar kinderen aan rennen, koekjes bakken, buiten spelen, gebruikt ze haar PhD in biologie als een wetenschapper. In haar vrije tijd werkt ze hard aan verschillende romans. Elke dag is een nieuwe schrijfervaring. Ze is fan van alles YA/NA fantasie en science fiction.

2 opmerkingen: