maandag 28 april 2014

Boek Promo: Blood Magic ~ T.G. Ayer
Titel: Blood Magic
Schrijver: T.G. Ayer
Serie: SoulTracker #1
Uitgever: Infinite Ink Books
Uitgave: April 28th 2014
Aantal pagina's: 220 p.
Taal: English only
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Andere boeken in deze serie: Nog niet bekend
Synopsis: 

Mijn naam is Mel Morgan en ik ben een spoorzoeker. Ik verdien mijn geld met het vinden van mensen. De mensen die ik help heb er geen idee van dat ik precies weet hoe zij zich voelen, ik ben namelijk ook iemand verloren. Ik wilde dat ik de persoon kon vinden waar ik al jaren naar op zoek ben.

Mijn recente zaak is geen gewone ontvoering, voordat ik het weet zit ik tot en met mijn nek in de bloedmagie van het ergste caliber. Ik heb hulp nodig van een dodenbezweerder, als ik dit kind wil redden. Dit betekend niet dat ik dit leuk zal vinden. Als de sexy djinn Saleem te hulp schiet wordt wordt de zaak te heet.

 Hoe kan ik hier nee tegen zeggen? Demonen en heksenmeesters ontwijken is onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden.


About the author ~ Over de schrijfster

Ik ben begonnen met schrijven sinds ik oud genoeg was om te herkennen, dat lezen de link was naar mijn verbeelding. Poezië was mijn eerst ervaring met de kunst van het schrijven. Boeken waren mijn beste vrienden, mijn ontsnapping en mijn veilige haven.

Ik ben eigenlijk een kluizenaar,  maar dit gedeelte van mijn persoonlijkheid word verdrongen door dat ik twee geweldige dochters heb die mijn vrienden, mijn theemakers en mijn boezemvriendinnen zijn. Ik ben gezegend met een man, die mij verlaten heeft voor golf. Het is een eerlijke ruil omdat ik hem verlaten heb voor het schrijven.

Wij zijn beiden erg gepassioneerd en steunen elkaar door dik en dun. Het werkt perfect..

Mijn hart is in tweeën gedeeld, een stukje hiervan ligt in Zuid-Afrika. Het land waar mijn wortels liggen, mijn hart ligt daar op de eindeloze strande en de geur van de grond naar een fikse regenbui. Mijn liefde voor mijn Afrika zal nooit minder worden. De andere helft van mijn hart ligt op het Land van de Lange Witte Wolk. Het land van Taniwha, mooie Maraes en vulkanen. Het land van groene pure schoonheid dat erg inspireert. Omdat ik niet kan kiezen tussen deze twee landen zal ik voor altijd loensen.


Excerpt ~ Fragment uit het boek

Missing people can be found. Not all missing people are found.
I was good, maybe even the best I knew of. I find people for a living. My business is dependent on people losing people. The idea didn't sit so well with me but it was what it was. Not that I needed to find people for a living. I could very well choose to find things. Finding cutting edge nuclear warheads stolen from the government, locating lists of undercover cops within drug cartels – I can do that. Do the job, find the target, no questions asked. But things held no interest for me. People did.
I find people. And I didn't play to lose.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten