zaterdag 29 maart 2014

Swinging Saturdays #32 ~ Het boek en de soundtrack


Swinging saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Queen's Bookshelf, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vind. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Deze week, het boek en zijn soundtrack. Dit zijn NIET de officiƫle soundtracks. Dit zijn de soundtracks die ik zelf in gedachte had voor het boek (nou ja op die van Twilight en Prelude na dan. Dat was meer Kassondra en Stephenie's idee. Maar wel goedgekozen nummers).

Klik op de cover voor mijn recensie! 

1. Beneath The Surface ~ M.A. Stacie

Er zijn in dit boek 3 hoofdpersonen, elk van deze kreeg zijn/haar eigen liedje.

Blame it on the girls, is Taylor's liedje. Taylor is samen met zijn broer Kyran, CEO van een grote succesvolle  onderneming. Hij heeft alles maar het dringt niet tot hem door, noch kan hij het waarderen. Blame it on the girls schetst en zelfde soort situatie, dat maakt dit Taylor's liedje.

Dale is net begonnen aan haar nieuwe baan als Taylor's assistent. Ze heeft een gebroken hart en zal haar hart nogmaals breken. Pick up off the floor is haar verhaal.

Kyran heeft een geheim, om al zijn woede en frustraties the uiten vecht hij, boksen wel te verstaan. Dit liedje is Kyran als hij aan het boksen is.


Mika - Blame it on the girls - Pick up off the floor ~ The Prodigy - Firestarter


2. Prelude ~ Kasondra Leigh

Bette Midler ~ The Rose


Snik snik, dit boek was geweldig, zo mooi dat ik soms echt in tranen was. Dit liedje The Rose heeft soms hetzelfde effect op mij.

Ik krijg altijd kippenvel van dit liedje, soms gepaard met een paar traantjes. Dit liedje is schitterend, geweldig en rakend. 


3. Blue Bloods ~ Melisa de la Cruz

Lorde ~ Royals

Blauw bloed? Koninklijk? Hint hint!4. Divergent ~ Veronica Roth

Imagine Dragons ~ Radioactive
White Lies ~ Bigger Than Us


Er is een zin in Radioactive die de moraal van Divergent raakt: "All systems go, the sun hasn't died".

Het tweede nummer: de titel zegt genoeg denk ik!


Twilight ~ Stephenie Meyer

Ik zal Stephenie deze uit laten leggen!Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten