maandag 24 maart 2014

Mijn favoriete plaats om te bloggen


Vandaag wil ik iets grappigs met jullie delen, tenminste ik vond het er wel grappig uit zien. Vandaag
deel ik met jullie een foto van mijn bureau, op een gewone zaterdag middag, als ik bezig ben met het voorbereiden van nieuwe artikelen,  zoeken naar nieuwe boeken en wat al dan niet! Hier is hij dan!
In de linkerhoek kun je nog net een stukje zien van mijn printer. Hier boven op ligt een boek over digitaal tekenen en mijn agenda met een hele mooie kat op de voorkant. De twee open boeken zijn, mijn notitieboekje en mijn paperback versie van Bitten van Kelley Armstrong, die ik zondag uitgelezen heb. 

Dan hebben we mijn Raboreader (moet toch wel kunnen bankieren zo af en toe) meer pen en papier om te schrijven en natuurlijk het beste verjaardagskadootje ooit! Mijn Kindle!!! Dat papiertje naast mijn kindle is mijn monster Nog-Te-Lezen-lijst. Ik heb er een checklist van gemaakt, maar ik weet nog steeds niet waar ik moet beginnen. 

Oja, de TWEE laptops, uh, ja. Ik kan het uitleggen ;D. De rechter is mijn oude beessie. Deze moet je vooral niet van zijn plek af halen want dan valt hij zowat uit elkaar. Ik gebruik deze alleen voor het luisteren naar muziek en het kijken van films en TV-series, als ik wil relaxen, of als ik aan mijn blog werk. Zoals je kan zien had ik een lekker muziekje op staan. 

Dan is er natuurlijk nog mijn nieuwe vriendje, mijn MAC!!!! Yeey, ik heb eindelijk de switch gemaakt naar Apple (wie had dat ooit gedacht). In het begin heb ik aardig wat moeten googlen om dingen uit te vinden. Ik moet er nog steeds erg aan wennen. Ik kan ook nog steeds niet zo goed overweg met Pages en Numbers. (Alle tips en trucjes zijn welkom).

Tussen mijn twee laptops staat mijn ochtend kopje koffie, en een van de twee boxjes. Ik heb deze boxjes gekocht toen ik nog in Canada woonde. Ik heb er wel geteld  25 dollar voor neergeteld, en ze hebben zich allang terugbetaald! Ze werken nog steeds voortreffelijk.

Dat was het dan! Hoe ziet jouw bureau er uit als je aan het bloggen bent? Laat gerust een berichtje achter! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten