zaterdag 22 februari 2014

Swinging Saturdays #27 ~ London Calling....


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Ik was van plan om dit bericht vanochtend te schrijven, maar heb toch besloten eerst te gaan shoppen voor sportkleding en dergelijke. Uiteindelijk kwam ik thuis met een paar nieuwe skeelers! Vind je ze niet mooi!?


Daar ging dus mijn ochtend en middag, maar nu maken we een nieuw uitstapje, naar het Verenigd Koninkrijk. Vandaag gaat mijn top 5, uh 6 bedoel ik, over liedjes over London. Dus geniet van deze Top 6 met een Brits tintje. Voor de mensen met natte voeten in het Verenigd Koninkrijk ik hoop dat alles goed met jullie gaat en ik wens jullie veel sterkte. Het had natuurlijk net zo makkelijk hier kunnen gebeuren.

1. The Clash ~ London Calling


 

2. Adele ~ In My Hometown


 

3. 3 Doors Down ~ Landing In London4. Paolo Nutini ~ These Streets


 

 5. Panic! At the Disco ~ London Beckoned Songs About Money Written By Machines


 

6. Rancid ~ Tropical LondonDat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten