zaterdag 8 februari 2014

Swinging Saturdays #25: Artiesten Spotlight: Biffy Clyro


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Vandaag doe ik een artiesten spotlight voor een band die ik helemaal geweldig vind, maar waarvan ik altijd het idee heb dat het een Underdog is. Ze hebben ondertussen 6 albums uit, waaronder Only Revolutions (mijn favoriete album) en hun nieuwe album Opposites!  Nu vraag je misschien af wat voor soort muziek kan ik nu weer verwachten? Ik zeg: "verwacht een goede dosis gitaren met een heerlijk stem om naar te luisteren!". Dus hier is Biffy Clyro!


1. The Captain

Dit is het eerste nummer ooit dat ik van deze band hoorde (dank je wel MTV Rocks (2)). Al moet ik zeggen dat ik de clip niet echt geweldig vind, beetje heftig!

 

2. God and Satan

Dit is een van hun rustige nummertjes, heerlijk zeker een van mijn favorieten en een geweldige tekst.

 

3. Black Chandelier

Dit is van hun nieuwe CD Opposites.

 

 4. Bubbles

Hier word ik nou vrolijk van :D

 

5. Opposites


 

Bonus song ;)  Mountains


 

Koop de cd's hier:


 

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten