zaterdag 11 januari 2014

Swinging Saturdays #22 ~ Winter liedjesSwinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor Swinging Saturdays!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een Swinging Saturdays gedaan heb, maar ik had laatste weken weinig inspiratie voor een nieuwe post. Maar omdat het vreselijk weer is (regen, regen en nog meer regen) en ik toch echt liever sneeuw heb. Vond ik het vandaag wel tijd voor een winterse top 5 vandaag, misschien gaat het weer wel luisteren en krijgen we sneeuw!
 

1. Mumford and Sons ~  Winter winds

Winter winds... Vergt geen uitleg dacht ik zo?

 

 2. HIM ~ Join Me In Death

Na het kijken van deze clip snap je wel waarom deze er tussen staat.

 

3. Rigby ~ One Song

Dit was het Serious Request liedje van een paar jaar geleden, dus ja echt een winters liedje voor mij.


4. Hurts ~ Silver lining 

Ik weet niet waarom maar vind het bij de winter passen.

5. Nightwish ~ Over The Hills And Far Away

"They came for him one winters night."

Ik wou eigenlijk nog een liedje toevoegen met een man met een gewei in de clip, maar ik kan toch niet op de band komen, noch op de naam van het liedje. Dus als je weet over welke band ik het heb laat dan alsjeblief even een berichtje achter! Alvast bedankt! Het is een indie liedje...

Dat was het weer voor deze week's Top 5 winter liedjes. Wat is jou Top 5?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

2 opmerkingen:

 1. AAAH MUMFORD AND SONS
  Dat is een van mijn lievelingsbandjes dus :).

  mijn lievelingsliedjes zijn ook winter winds, en white winter hymnal van the fleet foxes :)

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Femke!

   Ze zijn echt geweldig! Mumford and sons! Fleet Foxes heb ik nog nooit van gehoord! Ik ga zeker eens even checken!

   Liefs Irene

   Verwijderen