dinsdag 14 januari 2014

Mini-recensie: Vrolijk Hart ~ Wolfhartserie ~ Evi Parker
Titel: Vrolijk Hart
Schrijfster: Evi Parker
Serie: Wolfhartserie
Uitgave: 8th, December, 2013
Uitgever: Self-published/zelf gepubliceerd
Soort verhaal: Kort verhaal
Aantal pagina's: 52
Leeftijdscategorie: adult/volwassenen
Taal: alleen verkrijgbaar in het Nederlands


Samenvatting

Joy is vrolijk, optimistisch en heeft een gouden hart. Luuk is humeurig, chagrijnig en op de grens van zijn zelfcontrole. Hij is een gevaar voor zijn omgeving en het laatste wat hij wil, is Joy in gevaar brengen.
Maar laat Joy haar afschrikken door Luuk zijn onvriendelijke gedrag?
Of door het feit dat hij helemaal niet menselijk is?

Recensie

Kijk dit is nou een leuk nederlandstalig kort verhaal waar je vrolijk van wordt. Dit heeft in tegenstelling tot Bring Her Wolf, wel inhoud. We leren iets over Joy en haar gewoontes. En we ontmoeten haar bijzondere klant Luuk, die een weerwolf blijkt te zijn.

De opbouw is erg goed en het eind is goed gedaan. Hopelijk gaan we nog een vervolg zien waarin we de personages uit dit korte verhaal beter leren kennen. Misschien kan Evi er wel een boek van maken! Dit verhaal heeft zeker de potentie om nog veel meer te zijn dan een kort verhaal. Een boek zou echt super zijn. En ik ben de eerste die het koopt!

Wat ik ook leuk vind is dat ik eindelijk eens een keer iets paranormaals van nederlandse bodem kan lezen. De meest paranormale en fantasie boeken zijn toch echt afkomstig uit de Engelstalige boekenwereld. Dit kort verhaal was een leuke afwisseling op mijn overbevolte engelstalige Kindle boekenplank! 4 welverdiende sneeuwvlokjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten