zaterdag 9 november 2013

Swinging Saturdays #20 ~ Blue October spotlight

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Vandaag doe ik iets nieuws met Swinging Saturdays. Ik heb zitten denken hoe ik mijn Swinging Saturdays verder in kan vullen met geweldige muziek. Na een tijdje dacht ik: ik kan ook wel een artiesten spotlight doen.

Ik vind namelijk niet altijd de populaire liedjes van een artiest het mooiste. Soms staan er op een cd nog vele mooiere liedjes die wat minder bekend zijn. Dus vanaf nu kun je regelmatig 5 liedjes bekend of onbekend van een artiest zien op mijn blog!

Deze week heb ik gekozen voor een band die in Nederland niet heel erg populair is: Blue October, maar in Noord Amerika wel. Ik heb deze band ook opgedaan toen ik in Canada woonde. (Daarna kwam ik er achter dat Stephanie Meyer haar boek tour met de zanger van deze band heeft gedaan. Ze luistert goeie muziek trouwens, check de afspeellijsten voor Twilight maar eens op haar website!)

In ieder geval Blue October dus vandaag! De muziek van Blue October raakt me altijd diep en is heel persoonlijk voor mij.

Als laatste wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken! DANK JE WEL voor het volgen van mijn blog! Ik zag namelijk net dat ik 100 volgers heb via Bloglovin! DANK JE WEL!

Blue October Top 5

5. The Worry List

Een woord: Schitterend!

 

4. The Answer


 

3. My Never

Oh Jake! Dit is Jacob's liedje, maar ook een beetje mijn liedje. Ik wou dat ik het zo mooi had kunnen beschrijven hoe ik me toen voelde!

2. Black Orchid

Wie, die Blue October kent vind dit geen mooi liedje?!

1. Say It

Jup echt mijn favouriete liedje van hun vooral als ik boos ben. Maar ook voor al de keren dat iemand mij zei: Zie je wel, had nou maar naar mij geluisterd. En alle keren dat ik dacht dat het mijn schuld was. Dus ik wil het je niet horen zeggen! (I don't want to hear you say it)


Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 Blue October liedjes?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

1 opmerking:

  1. Hi, I just wanted to let you know that on my blog, Pages in Paris, I nominated you for the Liebster award. Here's the link http://pagesinparis.blogspot.com/2013/11/liebster-award.html Congrats!

    BeantwoordenVerwijderen