zaterdag 2 november 2013

Swinging Saturdays #19: Vergeten van je te houden
Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


Deze week in Swinging Saturdays, liedjes die ik compleet vergeten ben maar die ik nog steeds geweldig vind. Ik had van de week mijn Media Player op shuffle en kwam een aantal van die liedjes tegen waarvan ik zo iets had van oja dat was een lekker nummer. Shuffle levert bij mij altijd veel verrassingen op (meer dan 20.000 nummers op me comp) helemaal omdat ik zo veel stijlen op me computer heb staan. Ik heb Metal, oldies, jazz, blues, musical, hardcore, rock, indie, pop, R&B, Rap, soul  en nog een heleboel meer!

1. Damien Rice ~ Nine Crimes

Dit liedje bezorgt mij altijd kippenvel, ik vind het zo mooi. Heerlijk relaxen, of keihard meezingen..

 

 2. Papa Roach ~ Scars

Scars is heel speciaal voor mij, het heeft heel veel verschillende betekenissen. Soort van mijn levenslied.. " The scars remind us that the past is real"

3. Lifehouse ~ Sick Cycle Carousel

Dit is gewoon een jeugdherrinnering.

4. Gary Jules ~ Mad World

Dit is een van die liedjes, die ik na een keer horen helemaal mee kon zingen, vreemd he? En nog ken ik de hele tekst uit mijn hoofd.

5. Rasmus ~ In My Life

Oja, de Rasmus, die hadden we ook nog, een hitje gescoord, met op dat album nog een aantal van die giga goeie nummers.

Koop hier de cd's:
Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 liedjes die je bent vergeten maar geweldig vindt?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten