zondag 24 november 2013

Liebster Award Nomination #3!!!!!
Een tijdje terug kreeg ik een derde nominatie voor een Liebster award! Voor degene die de vorig post gemist hebben hier onder nog even wat de Liebster award inhoud. Hier ook de link naar mijn nominaties: Hier. Ik ben genomineerd door een blog die ik echt heel mooi vind qua lay out dus ga allemaal even een kijkje nemen! Echt het is zeker de moeite waard, hier de link: Pages in Paris

What is the Liebster Award?

De Liebster Award is een manier om blogs die jij leuk vind, maar die minder an 200 volgers hebben, wat wel verdiende aandacht te geven zodat onze volgers hun ook kunnen ontdekken!
De regels:
Link terug naar de blogger die je genomineerd heeft
Nomineer tien anderen
Beantwoord de vragen van de blogger die je getagt heeft
Bedenk 10 vragen voor de bloggers die je nomineerd
Laat de bloggers die jij nomineert weten van hun award!

De vragen:

1. Wat is je minst favoriete boek en waarom?

Minst favoriete boek, oef das een moeilijke, ik heb er dit jaar twee gelezen die zeker niet tot mijn favourieten behoren, Mystic Wolves van Belinda Boring. En de achternaam zegt het al er waren hele stukken die echt boring waren! Ook had ik het idee dat hele scenes geknipt en geplakt waren, wat een soort van verschrikkelijke de-ja-vu.

2.Wanneer ben je begonnen met lezen?

Ik heb altijd al veel gelezen, vroeger op de basisschool en daarna ook wel maar in mindere mate. Toen ik Twilight in mijn handen kreeg begon ik weer meer en meer te lezen. Na Twilight ben ik gaan zoeken naar ander boeken in dit genre.

3. Welk stand-alone boek zou je wel een vervolg op willen zien?
Uh stand-alones, ja dat is nog eens een goeie vraag, de meeste stand-alones, vind ik prima als stand-alone. Dus ik ben maar even gaan zoeken in mijn boekenlijst, kijken of er stand-alones tussen staan die misschien interessant kunnen zijn voor een vervolg. Toen kwam ik Whistling Past The Graveyard tegen, daar zou ik wel een vervolg op willen zien, hoe het negenjarige meisje opgroeit en of ze gaat strijden voor gelijkheid. Lees mijn recensie hier: Recensie Whistling past the Graveyard

4. Welk boek heeft je tot je liefde voor lezen gebracht?

Twilight by Stephenie Meyer

5.Welk boek die een vervolg heeft had beter geen vervolg moeten hebben?

Wat is het toch met al die lastige vragen? Als ik moest kiezen, dan Hush Hush van Becca Fitzpatrick, ik vond het eerste boek niet zo veel aan dus van mij had er geen vervolg hoeven komen.

6. Heb je ooit een boek niet uit gelezen? Zo ja, welke?

Ik lees eigenlijk altijd mijn boeken wel uit, wel heb ik er een paar liggen waar ik in begonnen ben maar aan de kant heb gegooid. Zoals The Host van Stephenie Meyer en de Da vinci code van Dan Brown (daar kom ik echt niet doorheen).

7. Wat is je favoriete genre?

Moet wel paranormal zijn, vampiers, weerwolven, elfen, heksen en magie! Andere genres die ik steeds leuker ga vinden zijn dystopia en (post) apocalyptische boeken. Dystoia heeft zo veel interessante aspecten. Apocalyptische boeken gaan voornamelijk over overleven, zombies en veel actie, ik begin hier ook steeds meer van te houden.

8.Wat is je favoriete boek uit dit genre?

Twilight is natuurlijk een van mijn favorieten (ja echt nog steeds). Daarnaast vind ik alles van L.J. Smith helemaal geweldig! Vampire Diaries (Tot Midnight daarna is het niet meer van L.J), Secret Cirle, Night world series. Allemaal stuk voor stuk geweldig!

9.Welke boeken wil je al een tijdje lezen, maar ben je nog niet aan toe gekomen?


Ja, de meeste boeken op mijn boekenplank, maar ik kijk erg uit naar Miss Peregrine's Home for Peculiar Children!  Ik heb hem eindelijk gekocht, en ben er net in begonnen.

10. Wat is het meeste aantal boeken dat je hebt gelezen op hetzelfde moment?

Ik heb wel eens 5 boeken tegelijk geprobeerd, maar meestal zijn er een of twee die er dan uitspringen, dus dan lees ik die eerst uit. Daarna ga ik dan verder met de andere die ik aan het lezen was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten