zaterdag 12 oktober 2013

Swining Saturdays #16 Halloween Edition ~ Creepy music videos


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Ooit een clip gezien die je gewoon eng vond? Of heel raar? Nou ik heb er een paar gevonden die ik raar of eng vond!

1. System of a down ~ Spiders

Ik vind het echt een pracht plaat dit, kippenvel een van mijn favoriete nummers van SOAD, maar de clip is toch wel een beetje ongewoon.

2. Cradle of Filth ~ Her Ghost In The Fog

Perfect plaatje voor halloween dacht ik zo, enge gasten met lang haar, donker bos met enge bomen en een duistere melodie. Mijn ideale voorstelling van halloween.

3. My Chemical Romance ~ Welcome to the black parade

De beste cd die ze ooit uit hebben gebracht was The Black Parade, ik heb hem weken op repeat gehad. Dit is een heerlijk duitstere clip. Gewoon genieten mensen.

4. Korn ~ Freak on a Unleash

Tja niet alle tekenfilmpjes zijn voor kinderen :), verder volgen we gewoon een kogel, juist vraag me af wat hun boodschap was met deze clip, dodging the bullet misschien?

5. System of a down ~ Aerials

Ik ben nu eenmaal geen fan van aliens, nooit geweest, en deze clip maakt het er niet beter op. Jammer, want het is wederom een juweeltje van System of a down. 

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten