zaterdag 26 oktober 2013

Swinging Saturdays #18 Halloween Edition: HalloweenSwinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


Hallo iedereen het is bijna Halloween!!!!

Halloween staat weer voor de deur, durf jij open te doen??? Ga je nog naar een Halloween feestje? Ook al is het hier in Nederland nog niet zo populair, vind ik het toch leuk om er aandacht aan te besteden! Misschien toch maar een Halloween feestje organiseren? Hier mijn interpretatie van wat ik zou draaien!

1. Nightmare for Christmas ~ This Is Halloween

Dit is een van mijn favoriete films ever!

2. Korn (David Draiman) ~ Forsaken

Oke, ik loog, dit is mijn favoriete film ooit: Queen of the Damned. Dit nummer komt uit deze film. Bij gebrek aan een betere video, nemen we gewoon Helsing, altijd goed natuurlijk.

3. Within Tempation ~ Candles

Oude repertoire, blijft toch het betere werk van Within Temptation.

4. Jace Everett ~ Bad Things

Ok dit is de introsong van True blood, de tweede video zijn is de opening credits van True Blood. Dan zul je wel snappen waarom dit in mijn halloween lijstje heb staan.

5. Epica ~ Cry for the moon

Halloween zonder gothic rock? Not in a million years...

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Buy the albums on Amazon:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten