zondag 22 september 2013

Wie ik nomineer voor een Liebster Award

Goeie middag lieve mensen,

Gisteren heb ik de vragen beantwoord van de bloggers die mij genomineerd hebben voor een Liebster Award: Monique van Mo Books en Margaret van Literary Chanteuse zie mijn antwoorden hier: Klik! Vandaag zal ik met jullie mijn nominaties delen! En waarom ik deze bloggers heb genomineerd. Ik heb gekozen voor het nomineren van INTERNATIONALE bloggers, omdat ik natuurlijk zelf internationaal blog. Ik vond het een leuk idee om er een internationaal tintje aan te geven!What is the Liebster Award? 


De Liebster Award is een manier om blogs die jij leuk vind, maar die minder an 200 volgers hebben, wat wel verdiende aandacht te geven zodat onze volgers hun ook kunnen ontdekken!


De regels:
Link terug naar de blogger die je genomineerd heeft
Nomineer tien anderen
Beantwoord de vragen van de blogger die je getagt heeft.
Bedenk 10 vragen voor de bloggers die je nomineerd
Laat de bloggers die jij nomineert weten van hun award!


Het was lastig om deze lijst samen te stellen, aangezien ik over 200 blogs volg! Maar hier zijn ze dan!

1. Natali @ Book Cupid (Canada)
Ze is een van mijn eerste volgers geweest! En ik vind haar recensies er goed, ze zijn mooi kort met een duidelijke mening over het boek (kan ik nog wat van leren aangezien mijn reviews nog al lang zijn).

2. Laurien @ Curls and Books (The Netherlands)
Dit is een blog die ik nog niet zo lang volg, maar ik vind haar posts erg interessant en vond dat dat wel een onder de aandacht gebracht mocht worden!

3. Jamie @ Vailia Page Turner (Canada)
Hier ga ik een voor goeie fantasie suggesties! Ik vind mezelf nogal vaak zeggen: Hey die ken ik nog niet! Die moet ik ook lezen!

4. Mina @ Mina's Bookshelf (USA)
Het coolste van Mina's blog is dat ze drankjes vind bij de boeken! Hoe cool is dat!?

5. Book bunny @ Book Bunny's Burrow (Finland)
Ik ben echt jaloers of haar design! Ik vind het konijnen thema echt helemaal geweldig! En ook het feit dat ze twee onwijs schattige konijnen heeft maakt het helemaal af! Echt zo schattig@ Als je een geweldig blog design wil zien hop dan naar haar en zeg hoi!

6. Leesdame @ Leesdame (The Netherlands)
Deze blog houdt me in contact met wat er in de Nederlandse boekosfeer allemaal leeft (en die ik nog wel eens dreig te vergeten lol) Leesdame schrijft goeie nederlandse recensies die dynamisch en eerlijk zijn.

7. Guinevere and Libertad @ Twinja Book Reviews  (USA)
Ik hou er van waar ze voor staan: vechten om multicultie te brengen in YA fantasie en science Fiction boeken! Ik vind het een nobel doel en hun artikelen over diversiteit van culturen zetten je aan het denken en zijn erg interessant.

8. Isabel @ Sab the Book Eater  (Philippines)
Ik word altijd vrolijk van haar posts, ze zijn grappig en ze draait er niet om heen!

9.  Bieke @ Istyria Book Blog (Belgium)
Nog een mooi blog design, leuke weggevers/winacties en geweldige recensies.

10. Jack @ The Book Stop (Ireland)
Ten eerste, ik geloof dat hij een van de weinige mannelijke bloggers is die ik volg, ik denk dat je ze op twee handen zou kunnen tellen! (In mijn database lol) In ieder geval, een tijdje geleden had hij ook een Dystopia maand, hij had echt geweldige boeken en interviews in deze maand, en dystopia begint een van mijn favoriete genres te worden! Dank je wel Jack!

Here are my questions at te nominees/ Hier mijn vragen aan de genomineerden:

1. Wat maakt jou blog uniek?

2. Waarom blog je, wat is je doel?

3. Steun je literatuur uit je eigen land en wat zijn schrijver uit jouw land waar we echt wat van zouden moeten lezen?

4. Welk boek heb je zo vaak gelezen dat je niet meer weet hoe vaak?

5. Waar lees je? (Je mag natuurlijk een foto toevoegen van je favourite leesplaats)

6. Heb je advies voor nieuwe bloggers?

7. Wat is je favoriete boekverfilming en waarom?

8. Je zit in een cafe en je favouriete schrijver/fster komt het cafe binnen wandelen, wat zou je hem of haar vragen?

9. Welke genre vind je het leukste om te recenseren en waarom?

10. Ben je wel eens op reis geweest naar het buitenland? Welke landen ben je geweest?

14 opmerkingen:

 1. Thank you for your recent visit to my blog. I am a new follower of your blog through Networked Blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you so much :3 I'm so honoured :) You're the third to nominate me in like a week :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Irene! Thanks for the nomination! I have more than 200 followers now though :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. More than 200 followers as well...but so nice of you to nominate me. It made my day!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een eer dat jij mij gekozen hebt!
  It's a big honor for me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsjeblieft!:) I vind je reviews super! Zo hou ik ook nog een beetje mijn nederlandse literatuur bij:P

   Verwijderen
 6. Thank you so much for nominating me, it feels awesome!
  I'll be answering your questions on my blog, thanks again! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank you thank you for the nomination! This is awesome :)

  BeantwoordenVerwijderen