zaterdag 14 september 2013

Swinging Saturdays #14 Punk Nostalgie top 5


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Het is al weer zaterdag!!! Ik weet niet waar de weken blijven! Ze gaan zo snel voorbij! Vandaag gaan we terug in de tijd, naar de jaren 90, toen ik nog op de middelbare school zat en ik veel punk luisterde. Vandaag deel ik met jullie een aantal van de punk bands waar ik toen der tijd naar luisterde!

1. The Offspring ~ Self Esteem2. Green Day ~ Longview3. Rancid ~ David Courtney4. Blink 182 ~ All The Small Things5. Sum 41 ~ Fat LipDat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten