dinsdag 3 september 2013

Boek promo: Visited ~ Janine Caldwell


Titel: Visited
Schrijfster: Janine Caldwell
Uitgave: 25th of May 2013 
Uitgever: Self published/ Publicatie in eigen beheer 
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal bladzijde: 216 p.

Soort  verhaal: standalone
Leeftijdscategorie:  Young adult, jongvolwassenen

Samenvatting

De zeventienjarige Joanna Murphy is haar geloof in het leven kwijt. Vechtende voor de aandacht van haar moeder, en het haten van haar stiefvader, die ongevraagd hun leven is binnengeslopen, is Joanna's leven nou niet bepaald rooskleurig te noemen. Daarnaast weet haar beste vriend Tommy niet dat ze al jaren verliefd op hem is. Hij date het ene meisje naar de andere, zonder in te zien hoe erg dit Joanna plaagt. De kers op de taart is god zijn grap om haar ongewoon lang te maken, iedereen weet toch dat jongens op kleine meisjes vallen?

Na een bizar ongeluk ontmoet Joanna Murphy James, de aanbenemend knappe tiener, die opeens verschijnt na een vallende ster bezichtiging. Opeens, zijn haar dromen van het bestaan van aliens werkelijkheid. Maar ze vind haar gewone leventje, onherkenbaar terug. Ze is gedwongen om eens dieper te bestuderen wat het originele plan  van haar leven is, waardoor ze misschien wel spijt krijgt van iedere wens die ze ooit gedaan heeft

Koop bij:

Over de schrijfster:

Janine Caldwell is geboren in Concord, California en groeide op in een klein dorpje, Clayton, in de buurt van San Francisco. Vier dagen naar de middelbare school te hebben beÃĢindigt, begon Janine aan haar opleiding Engels aan de California Polytechnic State Universiteit in San Luis Obispo.

Janine woont nu in Anthem Arizona, met haar man en haar twee zoons. Naar jarenlang literatuur fanaat te zijn, wist ze dat het er een keer van zou komen dat ze haar obsessie uitbreidde met schrijven van haar eigen werk. Fantasie schrijven zou in haar bloed moeten zitten, aangezien ze erg van de Gebroeders Grimm en Anita Loos (Gentlemen Prefer Blondes) houdt.

Boeken gepubliceerd door Janine zijn onder andere Visited, Rematch en Double Fault  de laatste twee zijn de eerste twee boeken van The Vortex serie. Het laatste deel in deze YA fantasie roman, Deuce, komt uit komende herfst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten