zaterdag 17 augustus 2013

Swinging Saturdays #11 ~ Festival Fun


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Hallo lieve mensen, het is weer Swinging Saturdays!!!

En het is zeker een swingend weekend, aangezien het natuurlijk Lowlands is!!!! Oh yeah!!! Ik zit al twee dagen lekker te genieten van de live stream, aangezien ik geen kaarten heb, lol. Dit is wel iets wat ik al jaren doe, dit geldt ook voor Pinkpop welke ook een live stream heeft. Daarnaast ben ik al een aantal keer op de Zwarte Cross geweest (nog nooit een heel weekend alleen). Ik hoop ooit ook nog een keer naar Lowlands en Pinkpop te gaan!!!  Dusss je raad het al vandaag doe ik een festival top 5 met bands die ik heb leren kennen door een van de hierboven genoemde festivals.

1. Biffy Clyro ~ Mountains

Speelde gisteravond toen ik Spaans had, damn, gemist dus!!!

2. Black Keys ~ Little Black Submarines

Vorig jaar live gehoord op de radio, werd meteen weer verliefd op ze, vond hun eerste album ook zo heerlijk.
 

3. Laura Marling ~ Alpha Shallows

Ik heb haar een paar jaar terug gezien op tv (Lowlands of Pinkpop) ik heb met open mond zitten kijken. Super goed!

4. Kitty, Daisy, Lewis ~ Going Up the Country

Ah hier wordt ik gewoon vrolijk van.

5. Villagers ~ Becoming a Jackal

Speelde gisteren op Lowlands, heb ze gemist, maar had ze een paar jaar terug al gehoord en was direct verkocht.

Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten