zaterdag 31 augustus 2013

Stacking The Shelvess #4


Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews , iedereen kan er aan mee doen!

Gekocht:

Gister ben ik lekker wezen shoppen en kon natuurlijk mijn favoriete boekenwinkel niet overslaan, hier koop ik meestal mijn non fictie voor spot prijzen. Hier wat ik gister gekocht heb:

Om te recenseren:


Freebie aka gratis:

* Als je op de foto klikt kom op de pagina van het boek. Pas op: check eerst de prijs, het kan zijn dat die is verandert!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten