maandag 22 juli 2013

Boek promo: Nomad ~ J.L. Bryan

Hallo iedereen!!! Vandaag doe ik mee aan de Nomad Boek Blitz en zoals je misschien wel gemerkt hebt, als je mij volgt via facebook or twitter, ben ik hier erg enthousiast over! Ik vond Jenny Pox helemaal geweldig, ik heb hem al een tijdje geleden gelezen maar ik herriner hem erg goed! Onze gast vandaag is natuurlijk de schrijver van Jenny Pox.. Laat je horen voor J.L. Bryan!!! 
Titel: Nomad
Schrijver: J.L. Bryan 
Soort verhaal: Standalone 
Uitgave: 26th, July, 2013
Uitgever: publicatie in eigen beheer
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal bladzijde: 136 p.
Leeftijdscategorie: New Adult

 

Over Nomad

Ze namen alles weg: Haar familie, haar huis, haar jeugd.

Tegen haar negentien, brengt Raven het grootste deel van de tijd door in spartelende sloppenwijken van Amerika, een vechtende rebel tegen de zware dictatuur. Als de rebellen een experimenteel tijdreis apparaat stelen, reist ze vijf decennia terug in de tijd, naar het jaar 2013.

Haar plan: het vermoorden van de toekomstige dictator als hij nog jong en kwetsbaar is, lang voordat hij aan de macht komt. Ze moet snel handelen om de geschiedenis te veranderen, want  agenten uit haar eigen tijd zijn haar al op het spoor, klaar om haar te executeren als ze haar zien.  

 

Gast Post door J.L. Bryan ~ Dystopia Diagnose!

Er is iets goed mis in de wereld. Je weet het, je voelt het en waarschijnlijk ga je er ook dood aan. Gefeliciteerd, je bent er net achter gekomen dat je in een nachtmerrieachtige dystopia toekomst woont! Volgende vraag: Wat voor dystopia? Als je wilt blijven leven, dan moet je dit weten. Gelukkig hebben wij voor jou een handige checklijst samengesteld, met deze lijst kun je vaststellen in welke dystopia wereld je leeft.

Totale Toezicht Staat: Als de overheersers alles wat je doe volgen, je gelaats- en gezichtsuitdrukkingen analyseren om zo je gedachten kunnen lezen en tevens al je gesprekken af te luisteren… hey je bent niet paranoia hoor, je leeft gewoon in een Orwellian Totale Toezicht Staat!

De kans is groot dat ze proberen alle media en informatie te controleren, inclusief het veranderen van verslagen uit het verleden, zodat het beter past in hun als maar veranderende pakket van leugens. Er is misschien wel geen uitweg, dus je beste kans is om dat lekkere ding van werk te versieren voordat de overheersers je verstand en ziel vernietigen. Veel success!

Spelshow-ocratie: Als je, je bevindt in een spel-show-tot-de-dood met de naam “Vlucht Naar De Top” of “De Hongerspelen”, dan ben je in een wereld aan beland, waar een spelshow het publiek tevreden houdt. Als je het spel goed speelt, ontkom je misschien aan de klauwen van de kwade heersers van jou maatschappij, maar je moet wel een paar regels overtreden om dit bereiken. Als je gevangen bent in een Spelshow-ocratie, is mijn beste advies contact op te nemen met Alex Trebek van Jeopardy! Die man heeft al de antwoorden.

Blije Dystopia: Hey misschien zijn de dingen zo slecht nog niet, in deze “Heerlijke nieuwe wereld” maatschappij, de heersers houden de populatie onder controle door sex, drugs en andere onschuldige entertainment aan te moedigen en om te bevredigen. Je kunt natuurlijk proberen een opstand te creëren, als je daar zin in hebt, misschien NA je je blije pilletjes hebt genomen, chocola hebt gegeten, een massage en pedicure heb gehad en misschien zelfs een dutje heb gedaan… is dit echt een dystopia?

De Staat van Vreemde ideeën: is iedereen verplicht roze hoeden met konijntjes te dragen ten aller tijden? Of misschien is de letter “Q” verboden door de wet? Klinkt als een maatschappij waar een compleet gestoorde gek van dictator aan het hoofd is! Je beste kans? gewoon meespelen voor zolang het duurt, maar als je echt een indruk wil maken, probeer dan om nog gekker te doen dan de wet voorschrijft.

Hopelijk hebben we met dit pamflet je kansen om te overleven in één van deze onfortuinlijke dystopia maatschappijen en het leven in nog slechtere donkere tijden vergroot!

In de reacties hier beneden, kun je ons vertellen in welke van deze werelden jij het liefst zou willen leven, of welke je uit de weg zou gaan.

Over de schrijver

J.L. Bryan studeerde Engelse literatuur aan de Universiteit van Georgia en aan Oxford, met een major in Engelse Renaissance en Romantische literatuur. Hij heeft ook een studie Scenarioschrijven gedaan aan UCLA. Hij leeft in de buurt van Atlanta, samen met zijn vrouw Christina, waar hij zich een groot deel van de dag bezig houdt met het bedienen van de kleuter en de dieren in het huis. Hij is de schrijver van de Paranormals serie en de Songs of Magic serie.

Zijn boek Jenny Pox is gratis verkrijgbaar hier :

Lees mijn review van Jenny Pox hier:

J.L. Bryan’s links:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten