zaterdag 15 juni 2013

Swinging Saturdays #3 ~ Top 5 MeezingersSwinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Vandaag gaat onze top 5 van Swinging Saturdays over: liedjes die ik graag mee zin. Ik hou van zingen, al weet ik niet of ik er geweldig in ben. Ik heb al wel meerdere keren voor publiek gezongen en zat ook in de schoolband toen ik in Canada woonde, goeie tijden... Dus hier mijn top 5 van het moment. Ja dat heb je goed VAN DIT MOMENT, mijn top 5 verandert van week tot week soms zelfs van dag tot dag. Ik geef geen garantie dat ik volgende week dezelfde top 5 zou maken. In ieder geval, hier is ie dan!

 1. Christina Perry ~ Jar of Hearts

Heel mooi nummer en een geweldige clip!

2. 4 Non Blondes ~ Spaceman

Dit is niet een liedje dat je op de radio zal horen, hun beroemde nummer is What's Up, maar de hele CD is echt geweldig, en dit is een van mijn favoriete nummers om te zingen.  Linda Perry de zangeres is nog altijd actief in de muziek industrie, ze heeft onder andere verschillende nummers voor Pink geschreven.

3. Passenger ~ Let her Go

Heb je ooit een liedje gehoord, waar je meteen verliefd op werd, na de eerste keer dat je het hoorde? Nou, Let Her Go, was z'on liedje voor mij, ik was meteen verkocht, ik kan hem de hele dag wel op herhalen zetten, en dan verveelt hij nog niet. Jep, echt compleet verkocht en nog steeds verliefd! :P

4. Taylor Swift ~ Teardrops on my Guitar

Ja, daar is ze weer, het kan me niet zo veel schelen wat je er van vind dat ik wel van Taylor Swift hou. Ze maakt gewoon goeie muziek, al moet ik wel zeggen dat ik haar nieuwe album niet zo geweldig vindt, veel te commercieel. Gelukkig is dit liedje van haar eerste album, het is een redelijk laag liedje, dus makkelijk te zingen voor mij. Ze maakt lekkere meezing muziek, daarom zul je haar ook vaker tegen komen in mijn top 5s.


5. Gavin DeGraw ~  Soldier

Ik vind het nananana gedeelte leuk aan het begin en het ritme. Natuurlijk is Gavin DeGraw al jaren lang een van mijn favouriete artiesten.Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?  
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com. Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!
 
Oh, hier nog een bonus liedje, vond deze op het Opry Youtube kanaal, ik ben zwaar onder de indruk van hun talent! (Lennon & Maisy ~ Ho Hey ~ Lumineers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten