zaterdag 1 juni 2013

Swinging Saturdays #2 ~ Foute zomer hits

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

De Swinging Saturdays van vandaag gaat over Foute zomer liedjes en wat hebben we er een boel gehad! Kun je ze nog herinneren van een paar jaar geleden??? Wat dacht je van de Ketchup song? Herinner je die nog? Ik wel, maar ik heb een aantal andere voor jullie in petto! Plus de Nederlandse versie die er van bestaat! Wat zijn jou favoriete foute zomer liedjes? Laat het me weten.

1. O-Zone ~ Dragostea Din Tei

Zo ontzettend fout, dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb!

Edwin Evers ~ Duitsers Hier, Duitsers Daar

Edwin Evers, is goed in het maken van leuke parodien op een origineel en ook dit nummer heeft hij eens flink onderhanden genomen! Hier dus de Edwin Evers uitvoering:

2. Cartoons ~ Witch Doctor

Dit komt uit mijn basisschooltijd, maar is nog altijd leuk om dit nummer te horen. Geniale clip trouwens!
 

3. Schnappi ~ Schnappi Das Kleine Krododil

Ik moet nog altijd vreselijk lachen als ik dit hoor, ik kan er niks aan doen. Ik snap nog steeds niet dat dit nummer ooit de top 40 heeft gehaald!

4. Basshunter ~ Boten Anna

Dit is ook al weer een tijdje geleden, Basshunter was erg populair toen in Nederland. Dit is een van hun hitjes, een andere hit van hem in die tijd was Dota.

Gebroeders Ko ~ Ik heb een Boot

Ook van dit nummer kon men het in Nederland niet laten om een Nederlandse versie te maken, dit keer was het niet Edwin Evers maar de Gebroeders Ko.

5 Aqua ~ Barbie Girl


Ome Henk ~ Lekker wijf

Ik denk dat Ome Henk de trend begonnen is van Nederlandse covers. In ieder geval is dit de eerste foute Nederlandse cover die ik kan bedenken.

Dat was het weer voor deze week's Top 10. Wat is jou Top 10 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

1 opmerking:

 1. Hey, Nice Blog..!! Saw you on goodreads.com

  I've clicked to 'join this site' and follow you. Would really appreciate a click follow back @

  http://supernova125.blogspot.co.uk/

  Many thanks and all the best. Look forward to reading.

  x_ROSH125_x

  BeantwoordenVerwijderen