dinsdag 4 juni 2013

Preview: Off Series: Off Limits & Off The Record ~ Sawyer Bennett

Off series #2

Twee jaar geleden ging bij Emily Burnham het lampje branden, dat haar leven zoals het was nog al oppervlakkig is. Ze heeft zich ten doel gesteld om te veranderen, om een betere vrouw te worden. Weg van het leven dat  volledig door haar moeder gecontroleerd wordt. Voor het eerst kan ze van het echte leven proeven, en ze geniet er met volle teugen van.

Nixon Caldwell heeft gedient bij het Marine Korps, hij overleefde twee wrede aanvallen in Afghanistan. Hij is thuis, omringt door dat gene waar hij het meeste van houdt zijn isolement. Het is voor hem de beste manier om om te kunnen gaan met zijn schuldgevoel, dat hem zwaar valt en aan hem knaagt op ieder moment van de dag.

Een ongeluk brengt Emily en Nix samen. Emily is er klaar voor om hem alles te geven, maar kan zij hem bereiken? Kan ze dat deel van zijn ziel bereiken dat hij als verboden terrein beschouwd?

Off Series #3  

Ever Montgomery heeft het ultieme verraad te verduren gekregen, verraden door de man die er altijd voor haar zou moeten zijn en waarop ze zou moeten kunnen rekenen. Ze is gebroken, uitgebluts en niet instaat om enige relatie te kunnen onderhouden, maar ook kan ze een leugenaar van veraf kan "ruiken". Deze eigenschappen hebben haar een succesvolle carriere als journalist opgeleverd. Een goed verhaal gaat niet aan haar neus voorbij en een complete inzicht van het geschreven woord.

Lincoln Caldwel is de sexy keeper voor de New York Rangers. Vanaf zijn 24ste al een rijzende ster, hij werk hard maar speel nog feller. Hij is schitterend en zonder zorgen, de ultieme chameur.
Als Ever een artikel over Linc publiseerd, met daarin informatie die ze buiten het officiĆ«le interview heeft gekregen. En Linc reageert al zijn woede op haar af.

Maar in plaats van het genieten van overwinning, het ontmaskeren van Linc's ware aard als een schaamteloze vrouwen verslinder, vind ze zich in de macht van Linc, en zal ze het moeten ontgelden. Gedwongen doorhaar redacteur, zal ze de komende zes weken in het gezelschap van Linc doorbrengen. Ever wordt gedwongen de Echte Linc Caldwell te gaan zien.

Mijn mening

Deze samenvattingen zijn er veel belovend uit, maar de eerste keer toen ik ze las, zag ik niet direct het verband tussen het eerste boek. (zie de recensie Hier). Toen ik er over na ging denken had ik het op eens, Emily Burnham is natuurlijk het zusje van Ryan!
Daarna ben ik ook maar eens gaan zoeken naar een connectie tussen boek 2 en 3.Ook hier zit het in de achternaam, hoogstwaarschijnlijk zijn Nixon en Lincoln broers, of in ieder geval familie, want ze hebben dezelfde achternaam!  Het 3de deel verschijnt binnenkort op 11 Juni, 2013.
Ik ben erg benieuwd of we nog iets van Danny en Ryan terug zullen zien in het tweede boek. Ik heb hem al wel dus ga hem binnenkort lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten