maandag 17 juni 2013

Preview: The Ferryman and The Flame series ~ Rhiannon Paille

Vandaag wil ik graag aandacht besteden aan The Ferryman and The Flame serie, omdat ik morgen de informatie over het 3de boek in deze serie met jullie zal delen, als onderdeel van de Book Blitz voor het 3de boek.

Ik vind het zelf erg vervelend om een Book Blitz voor een vervolg boek te zien en dan niet te weten welke boeken er voor af gingen in de serie. Dus leek het mij een goed idee om er van te voren wat aandacht aan te besteden. Ik zal dan ook de post van morgen koppelen aan deze zodat je kan lezen welke boeken er voor kwamen er waar ze over gaan.

Ik heb me ingeschreven voor deze Book Blitz, omdat ik deze boeken op mijn Kindle heb staan, en ik deze serie binnenkort wil gaan lezen. Dus geniet er van!

Surrender ~ The Ferryman and The Flame #1Hoe ver zou jij gaan om alles te redden waar je van houdt?

Kaliel is gewaarschuwd over haar liefde voor de Veerman. Op een dag zal hij met het land trouwen en Avristar voor altijd verlaten. Maar Kaliel luistert niet en om dat wat ze is "De Vlam" (The Flame), een  van de negen apocalyptisch wapens, steekt zij de oorlog aan. 
In een  wanhopige poging om haar huis en liefde te redden, probeert Kaliel Avred te ontwaken, niet wetende dat ze misschien wel het ultieme offer zal moeten maken.

 

Justice ~ The Ferryman and The Flame #2


Hoe ver zou jij gaan om jezelf te vernietigen?

Krishani, heeft altijd geweten dat hij ooit naar het Land van Mensen moet gaan, maar hij had niet gedacht dat het zo zou gaan. Vijanden zijn overall, een voorouder die hij niet kan respecteren, ouderen die hij niet kan vertrouwen, een vloek die hij niet kan voorkomen en vrienden waarvan hij het niet kan helpen ze te haten. Wanhopig om van de pijn verlost te zijn, gaat hij opzoek naar de andere "Vlammen" (Flames) en zal hij zijn vijanden moeten verslaan, vijanden die hem alles hebben afgenomen dat hem lief was.
Er zijn ook twee novelles verkrijgbaar in deze serie:

 

Lantern & Poison ~ The Ferryman and The Flame #1.5Dit is Surrender vertelt uit het perspectief van de slechterik.

Hadwen bestaat niet meer. De Daed hebben geen keuze meer, en ze reizen naar Avrigost om Crestaos te ontwaken. Ze belanden in een  verwoestende zoektocht naar de "Vlammen", niet wetende hoe genadeloos en sadistisch Crestaos kan zijn.


 

 

 

Blood and Gold ~ Ferryman and The Flame #2.5
Dit is Justice verteld uit het perspectief van de slechterik.

De Daed  zijn de pionnen van een van de machtigste leden van Valtanyana. Crestaos is gestoord, zijn honger voor de "vlammen" onverzadigbaar. Hoe dichter de Daed bij hun doel komen, hoe meer misbaar de pionen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten