zaterdag 8 juni 2013

Op de boekenplank

Ik heb deze week een aantal goeie boeken gekregen! En ik heb er zelfs een gewonnen! Voor het eerst in mijn leven dat ik wat win! Ik ben helemaal blij! Ook heb ik twee geweldige freebies binnen en verwacht ik nog een lezen voor review boek in mij inbox! Dus vier boeken! Ik kijk er echt naar uit om deze te lezen en mooie covers hebben ze, he? Hier zijn ze:

1. Fire ~ Elements Of Power #1 ~ Heather James (GEWONNEN!!!)


Is controlle hebben over de elementen een gave of een vloek?  Roxy denk dat ze de controle heeft over alles, met het vuur dat haar vingers likt en een even vurige karakter, wat zou je nog meer willen? Maar dan ontmoet ze Brae, een prins van het rivale koninkrijk, hij zet haar wereld op zijn kop. Jasmine is het niet zoveel zelfvertrouwen als Roxy, noch dezelfde intensiteit. Maar ze heeft een geheim (en Brae) en ze is niet van plan een van beide op te geven. 

2. Mortality ~ The Hitchhiker Strain #1 ~ Kellie Sheridan (Read for Review)

Na het overleven van een dodelijke plaag, dacht de zestien jarige Savannah het ergste lot overleefd te hebben in de wereldgeschiedenis. Maar niemand wist dat door het wonder vaccine iedereens lot veranderde in een erger dan de (on)dood zijn.
Nu, lopen er twee verschillende soorten geïnfecteerde mensen op de aarde, met als enige doel het voeden en vernietigen van het kleine deel dat er is overgebleven van de beschaving.
Uitgehongerd en gedwongen te leven in een verlaten middelbare school, heeft Savannah maar een doel voor ogen: terugvechten. Als een aparte jongen naar haar komt met een plan om alles recht te zetten, krijgt ze haar kans. De ontmoeting met Cole verandert alles, en alleen overleven is niet meer genoeg.

3. Stitch ~ Stitch Trilogy #1 ~ Samantha Durante (Freebie)


Na de abrupte dood van haar ouders heeft de eerstejaars studente Alessa moeite om de draad weer op te kunnen pakken. Het laatste wat ze wil is ook nog eens zich aangetrokken voelen tot een geest.
Tussen het leren voor examens en de sociëteit feestjes door (en de vreselijke nachtmerries over gevangen genomen worden in een futuristische gevangenis) is Alessa gedreven om het mysterie van de geest, die haar hart sneller doet kloppen op te lossen.
Maar de angstaanjagende geheimen die zij ontdekt, maakt haar hopeloos uitreikend naar haar nachtmerries.
Want wat Alessa nog niet weet is dat ze niet een student is, dat haar geest obsessie geen geest is, en dat haar achterdochtigheid dat er meer sinistere dingen gebeuren op de campus, nog maar het topje van de ijsberg zal zijn.

4. The Film Club ~ Suzie B 'Club' #1 ~ Daisy White (Freebie)1958, en Susie B is het ultieme feestbeest van Brighton. Wanneer haar talent bekend wordt, wordt ze uitgenodigd om bij Fillm Club te komen, als stagiaire actrice, een leven van Glitter en Glamour een een Londen's film carrière lijkt binnen bereik.
Maar de Film School heeft een groot geheim, en als Susie het ontdekt, komt het verleden terug om haar te achtervolgen. Haar verleden blijkt banden te hebben met de Film Club, en soms verandert het navolgen van je carrière in een moordscene.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten