zaterdag 25 mei 2013

Swinging Saturdays! # 1 ~ Muziek om op te swingen!



Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

Hallo iedereen!

Ik heb wat nieuws bedacht! Ik introduceer jullie: Swinging Saturdays! Zo als velen al wel weten ben ik een enorme muziek fan (zie de muziek suggesties bij mijn reviews).

Dus dacht ik waarom niet een wekelijkse muziek feature op zaterdag? Swinging Saturdays gaat over muziek, en bestaat uit een top vijf. Dit kan zijn een top vijf van boek soundtracks, Rock liedjes, top 40 muziek, erotische liedjes noem het maar op.

Ik benieuwd wat jullie er van vinden! Ik sta open voor suggesties! Als je het een leuk idee vindt, en een keer een gast post wil doen, stuur dan een email naar: icequeensbookshelf@gmail.com en ik zal je de top vijf vraag van die week sturen! Zet in je email in ieder geval je naam, blog en van wat voor muziek je houdt!

Deze week: Muziek om op te swingen! Bij welke liedjes heb jij de neiging om te gaan dansen? Hier is mijn top vijf:


1. The Black Keys - Lonely Boy

Dat dansje van die man in de clip, echt geniaal!!! 

2. Franz Ferdinand - Take Me Out

Springen door het huis liedje! Zelfs mijn vader kan niet stil zitten op dit liedje!



3. Will.I.AM ft. Eva Simons - This is love

Nederlands meest succesvolle export product?

4. The Prodigy - The Warriors Dance

Ja, je kunt natuurlijk niet swingen zonder een fijn liedje van de Prodigy.

5. Happy Hardcore Mix, Mental Theo, Party Animals and Paul Elstak

Hakkuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trek je Nikes aan, en hakken maar!



Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

2 opmerkingen: