vrijdag 3 mei 2013

Boeken: Her Mad Hatter ~ Marie Hall


Titel: Her Mad Hatter
Schrijfster: Marie Hall
Serie: Kingdom #1
Uitgave: 7 Juli 2012
Uitgever: Marie Hall (gepubliceerd in eigen beheer)
Taal: Alleen verkrijgbaar in het Engels
Aantal pagina's:  129 p.
Leeftijdscategorie:  Volwassenen
Ander boeken in deze serie:
Gerard's Beauty #2
Red And Her Wolf #3
Jinni's Wish #4
Hook's Pan #5


Over Her Mad Hatter

Alice is volwassen geworden en heeft nu samen met haar beste vriending Tabby, haar eigen cupcake bakkerij, genaamd The Mad Hatter's Cupcakery & Tea Shoppe. De eerste dag dat de zaak open ging was een succes, Alice maakt de lekkerste Rode Koninginnen en Gekke Hoedemaker cupcakes.

Op een dag besluit het lot, in de vorm van een goede met een zwak voor slechteriken, Alice een kans nieuw leven op een nieuw leven. Nadat er een Konijn uit het niets in haar kamer verschijnt, bevindt ze zich opeens in Wonderland.

Na over de ergste schok heen te zijn, valt ze als een blok voor de Gekke Hoedemaker. De gekke hoedemaker, maakt haar helemaal gek (in de goede zin van het woord). Maar hij blijkt toch gecompliceerder in elkaar te steken dan dat Alice had kunnen weten! Ook haar oma, waar ze als twee druppels water op lijkt, maakt de situatie niet makkelijker.

Zullen ze over hun vooroordelen heen kunnen stappen en elkaar liefhebben kunnen hebben? Of zullen ze in de strijd ten ondergaan?

Belangrijke personages

Alice Hu: Kleindochter van Alice Hu, eigenaresse van een Cupcake bakkerij en zielsverwant van de Gekke Hoedemaker.

Mad Hatter/Gekke Hoedemaker:De Gekke Hoedemaker IS Wonderland, en hij gaat langzaam dood, de enige die hem kan redden is zijn zielsverwant, Alice. Hij is ook z'n beetje de sexieste man waar ik over gelezen heb (Damon ik ben je nog niet vergeten hoor hahaha). Zeker eentje om op je boek vriendjes lijst te zetten!

Danika: Danika is de goede fee, zij moet de goeie Alice naar Wonderland brengen, en vereinigen met haar zielsverwand, de Gekke Hoedemaker. Ze houdt van haar slechterikken, met een zwakke plek voor de Hoedemaker. Ze is vriendelijk, sarcastisch en zorgt voor hilarische momenten in het boek.

Tabby: Tabby is Alice beste vriendin waarmee ze samen de Cupcake bakkerij runt. Als Alice op eens verdwijnt (naar Wonderland) Moet haar vriendin de bakkerij alleen runnen en ze maakt zich veel zorgen om Alice plotselinge verdwijning.

Mijn Mening:

In het Engels zouden ze dit een "Emotional rollercaster" emotionele achtbaan noemen. En dat was het hoor mijn eerste reactie was erg overweldigend! Ik wist niet wat ik moest zeggen noch voelen. Ik kon wel huilen, dansen, zingen, terwijl mijn hart brak en smolt op het zelfde moment. Ik ben niet meer zo emotioneel geweest na een boek sinds Midnight (L.J. Smith).

Dus vandaar de 5 sterren, die wel verdient zijn!!! Het boek leest lekker weg, op een aantal kleine spelfoutjes na was het perfect! Goede verhaallijn, wereldvorming, veel details maar toch een snel te lezen boek (maar 129 bladzijden)! Oh en een goede dosis seks, die scenes waren om bij weg te kwijnen!!! Alleen maar lof voor dit boek!


Muziek:

Twee muziekjes van Florence and the Machine: Never Let Me Go & No Light, No Light

Geen opmerkingen:

Een reactie posten