zondag 28 april 2013

Boeken: Famous... Or Not ~ LeAnn Coston


Title: Famous... or not
Author: LeAnn Coston
Kind of story: Standalone
Published: 16th, February, 2013
Publisher: LeAnn Coston (self-published) 
Language: English only
Number of Pages: 176 p.
Kind of story: Standalone
Age category: Adult

Over Famous... Or Not

Stel je dit eens voor:

Zit je lekker in je achtertuin, in Midden-Amerika, hoor je op eens een geluid. Je kijkt op en de Sexyste Man van het Universum sprint over jou schutting en rent door jou tuin. Een paar seconden later springen er zeven of acht paparazzi over de schutting in achtervolging van meneer Sexy. Nou dat is niet iets wat je niet dagelijks ziet in Oklahoma.

De achtervolging vervolgt zich door de tuinen van mijn buren en de honden beginnen te blaffen. Na een tijdje wordt het stil, en kijk je terug naar het tijdschrift dat je zat te lezen - het sterren tijdschrift met op de voorkant een foto van de Sexyste Man van het Universum.

Na een tijdje, hoor je weer een geluid, en meneer Sexy klimt voor de tweede keer die dag over je schutting! Je realiseert je dat hij waarschijnlijk de paparazzi om de tuin probeert te leiden, maar stiekem hoop je dat hij terug kwam om jou te zien. Je schudt je hoofd in de richting van het schuurtje, waarvan de deur open staat. Hij glipt naar binnen, waarnaar de Paparazzi voor de tweede keer over jou schutting springen.

Je verteld hun dat, hun prooi ze om de tuin heeft geleidt, waarna ze met een teleurgestelde blik via je oprit vertrekken. Dus je loopt geamuseerd, door jouw tuin naar jouw schuurtje, waar de Sexyste Man van het Universum zich schuil houdt.

 

Mijn menig

Dit was een relatief kort boek, over Loralei (de vrouw in de achtertuin) en Tim (Meneer de sexyste man van het Universum). Het is echt een schattig verhaal, erg slim geschreven en het deed me denken aan "Pride and Prejustice". Maar dan wel een hedendaagse versie.

Er was weinig sexuele inhoud in dit boek, geen gedetailleerde sex scenes. Loralei zegt dan zoiets van het was vanacht geweldig, maar verder geen details.Hierdoor word het een schattig en slim boek. Ook weten we in het begin niet zo veel over Loralei, wat ze doet,wat haar ambities zijn waarom ze bang is dat ze hem gebruikt voor zijn status.

Ah en dan hebben we natuurlijk nog Mister sexy, Tim is een beroemde filmster. Maar door zijn werk is hij vergeten om te genieten van de kleine dingen, het gewone leven.

De ambitieuze doelen van Loralei hebben mij aan het denken gezet. Over wat ik zelf nog wil bereiken in het leven, en dat ik moet gaan beginnen om een plan te maken om deze dingen te kunnen bereiken. Het was echt een inspirerend schattig boek, dus 4 sterren van mij!


Muziek ~ Gruppo Sportivo

En natuurlijk nog een muzikale suggestie: Tokyo en I Shot My Manager van Gruppo Sportivo vind ik hier het beste bij passen, vraag me niet waarom...

 Koop dit boek op Amazon:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten