donderdag 25 april 2013

Boeken: Dystopia maand #2

Hallo iedereen,

Tja, nou had ik toch een dystopia maand gepland, maar die is een klein beetje heel erg, in het water gevallen. Na dat ik Redemption eindelijk uit had, was ik niet echt in het humeur voor dystopia behalve Matched, waar ik nog wel van aan het genieten ben!

Erg goed boek, maar zou voor geen goud in die wereld willen leven! Ik word er bang van, van die gecontroleerde wereld, mij niet gezien. Na zoveel lange boeken (meer dan 300 blz.) wou ik gewoon graag iets lezen wat kort was met een heel hoog rode oortjes gehalte en natuurlijk sexy mannen! Ik hoop van het weekend mijn recensies hier te plaatsen. Hier alvast een voorproefje van wat ik heb gelezen/aan het lezen ben.

Gelezen:


Reading/aan het lezen:
Deze is zo jammie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten