dinsdag 19 maart 2013

Boeken: Jenny Pox ~ The Paranormals #1 ~ J.L. Bryan


Titel: Jenny Pox
Schrijver:  J.L. Bryan
Publicatie: July/Juli 2010
Uitgever: J.L. Bryan (publicatie in eigen beheer)
Serie: The Paranormals boek #1
Andere boeken in deze serie:
Tommy Nightmare #2,
Alexander Death #3,
Jenny Plague-Bringer #4
Taal: Engels
Aantal pagina's: 214 pagina's
Leeftijdscategorie: New Adult (18+)

Korte samenvatting:

Jenny is geboren met een gave, of misschien kun je het beter een vloek noemen, ze kan namelijk iedereen die haar aanraakt de pokken geven. Als ze je te lang aanraakt, ga je dood. Jenny woont in een klein dorpje in Amerika, ze is niet de enige in het dorp die wat te verbergen heeft.
Ze wordt verliefd op een heler Seth (die haar hond naar aanrijding uit de handen van de dood redt) en die eigenlijk al bezet is letterlijk en figuurlijk bij de ├╝ber bitch Ashleigh. Ashleigh kan lust verspreiden bij iedereen die haar aanraakt. Jenny en Seth zijn de enige die haar kunnen stoppen.

Mijn mening:

Ik ben nog steeds aan het bijkomen van dit boek, ik blijf er maar aan denken. Het zit geweldig in elkaar, vol verrassende wendingen. Jenny is lekker recht door zee, en goed te begrijpen. Ashleigh daar en tegen is onvoorspelbaar, onder het lezen heb ik vaak gedacht: Wat wil ze hier mee bereiken? Wat is haar uiteindelijke doel? Hoe verder je vordert in dit boek hoe meer je te weten komt over Ashleigh's doelen.

Ik heb echt meegeleefd met Ashleigh, Seth en Jenny. Maar dit boek heeft ook een aantal scenes waar ik toch wel een beetje misselijk van werd. Zo is Jenny op volle kracht niet een mooi gezicht, veroorzaakt Ashleigh trio's en zwangerschappen en gaan er verschillende mensen dood.
Ashleigh zou trouwens een perfecte match zijn voor Shinichi van The Vampire Diaries! Waar zij lust zaait, zaait hij haat pijn en chaos. Het zou het perfecte koppel zijn!

Al met al dus niet echt een Young Adult boek, vooral door de sexuele inhoud en gemene spelletjes die er gespeeld worden in dit boek! Meer een 18+ Horror Thriller. Ik kijk uit naar de rest van de serie!
3 schaatsers voor dit boek! 

Muziek

Hier ook nog even een muziek suggestie voor dit boek: Iron and Wine klinkt er lekker bij. Al vond ik het wel moeilijk om uberhaupt een suggestie te kunnen geven qua muziek voor dit boek.
Koop de boeken hier:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten