zaterdag 2 september 2017

Swinging Saturdays #71: Douche liedjes

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!Als je de titel leest kun je al wel raden wat ik vandaag aan jullie ga laten horen. Wees gerust het zijn geen opnames van mezelf onder de douche, dat zal ik jullie besparen. We gaan het wel over de nummers die ik dan wel op mijn aller vals onder de douche ten gehoren breng. Aangezien ik "a single lady" ben kan ik rustig het hele huis bij elkaar zingen onder de douche. Hoog uit de buren zouden het kunnen horen, maar goed die zijn wel wat gewend ondertussen.

Dus dat, liedjes die ik onder de douche zing, juist.

Paolo Nutini ~ Candy

Ah, mijn grote held om te beginnen. Paolo heeft dit nummer de laatste jaren een paar keer aangepst in zijn live uitvoeringen, het is nog steeds een fantastisch nummer dat heerlijk weg zingt " I was perched outside in the pouring rain..."


Waylon ~ Sometimes An Angel

Na de ene topper komt ons Nederlandse talent, Waylon, ook lekker voor onder de douche. Ik heb hem dit jaar live mogen zien, en had zo wat de tranen in mijn ogen staan, het was zo mooi. Hij speelde deze jammer genoeg niet maar god wat heb ik genoten!


Anouk ~ Sacrifice

Deze heb ik ooit eens voor de hele school gezongen, dit was in de tijd dat ik erg gepest werd. Ik keek na het optreden om me heen en zag hun verbaasde gezichten, dat voelde zo goed. Misschien moet iks toch maar eens een paar zanglessen overwegen en mij eens van mijn andere kant laten zien.


Ed Sheeran ~ I See Fire

Ah, een van mijn favoriete boeken en films natuurlijk. Ed Sheeran als soundtrack heerlijk! Dank je wel Ed!

Sam Smith ~ Not That Way

Zo, zo mooi,  dit zing ik onder de douch omdat dit nu echt wel een uitdaging blijkt te zijn. Probeer het maar eens een beetje zuiver ten gehoren te brengen.


White Stripes ~ I Am Lonely (But I Ain't That Lonely Yet)

Oh, deze versie heb ik nog niet eerder gezien, wat leuk een country uitvoering! Lekker hoor! 
Nog verzoekjes voor mijn badkamerconcert? 
Laat een reactie achter!
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen?
Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!Geen opmerkingen:

Een reactie posten