zaterdag 5 augustus 2017

Swinging Saturdays #70: Pierce Brothers Spotlight

Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!
Vandaag, weer een beetje zon in huis, want deze band verdient gewoon een spotlight. Ik had het al aangekondigd in mijn Australische Songwriters bericht van begin deze maand. Deze mannen zijn echt geniaal. Ooit kwam ik ze tegen op de live stream van Pinkpop.

Wat later nam ik mijn moeder en stiefvader mee naar een concert van hen in Tivoli. Toen waren ze allebei ziek, maar dat mocht de pret niet drukken want dit zijn echte podium beesten. De show was echt te gek, en we hebben het er nog vaak over. Zelfs de kinderen van mijn stiefvader zijn fan geworden moet je na gaan.

Ik heb het natuurlijk over Patrick en Jack twee broers die samen de Pierce Brothers worden genoemd. Voor degene die de Pinkpop programmering van dit jaar goed bestudeerd heeft wist dat ze dit jaar ook daar weer mochten spelen. Trouwens het hele concert daarvan is terug te vinden op Youtube!

Oh trouwens, mocht je uit de omgeving van Utrecht komen, ze spelen vanavond in Tivoli volgens mij zijn er nog kaarten!

Overdose

Dit is gewoon een hele grappige versie van Overdose, ja zo chaotisch zijn ze altijd op het podium. Ik heb ze live gezien in Tivoli en opeens stond ie naast me te drummen op de railing, dat was echt priceless!

Take Me Out

Dit is een van hun nieuwe liedjes, erg gaaf en blijft heerlijk in je hoofd hangen.


My Fault/Flying Home


Golden TimesGenevieve

Dit is en blijf toch mijn favoriet mensen. Ik weet niet waarom, misschien omdat ze het voor hun zus schreven of misschien omdat ik Genevieve een hele mooi een naam vindt.


Kende jullie de Pierce Brothers al, wat vinden jullie er van? 
Laat een reactie achter!
Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen?
Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten