maandag 10 augustus 2015

TV Series: Teen Wolf Seizoen 1

Over Teen Wolf Seizoen 1

Wat als je gebeten wordt door een wolf? Je heb geen idee waarom je opeens vanalles ruikt, je bent sneller, sterker dan alle andere jongens van jou leeftijd. En je gelooft niet in weerwolven.

Shit happens, en deze shit kwam op Scott's bordje terecht. En waar andere een moord doen om een weerwolf te worden, is Scott er alles behalve blij mee.

Ook al ben je sterker en sneller dan een mens, weerwolf zijn brengt ook het gevaar van weerwolfjagers met zich mee. En laat nou net de vader van Scott's liefje de meest meedogenloze weerwolfjager zijn die er is.
The Trailer


Mijn recensie

Ik weet eigenlijk niet of deze serie ooit de Nederlandse MTV heeft gehaald, maar ik kwam deze tegen op een van de Goodreads groepen. Hier hadden ze het over TV-series die men leuk vind. Ik had nog nooit van Teen Wolf gehoord dus besloot ik deze serie te downloaden. Trouwens heb jij Netflix? Dan kun jij ook genieten van deze tv-serie!

Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar ik was blij verrast, want het is best een aardige serie. Ik was eigenlijk een beetje bang dat het een tiener drama zou zijn, met naive personages etc. Dit viel gelukkig reuze mee, al vond ik Scott niet zo leuk. Ik zou echt een moord doen om een weerwolf te zijn, super snel, super sterk, beter gehoor wie wil dat nou niet?

Nou ja Scott dus, hij kan alleen maar klagen over hoe slecht hij het heeft als weerwolf. MAAR gelukkig hebben we Stiles, nerdy, zoon van een agent, en te slimmer dan goed voor hem is. Hij is schattig, ontzettend grappig en zorgt voor veel kijk plezier.

Is dit nog niet genoeg om jullie te overtuigen dat het een leuke serie is om op te pakken? Ik zal jullie nog een reden geven (deze is voor de dames): DEREK! Zo daar heb je het, zo de moeite waard om gewoon naar te staren. Hij is zooo knap! En natuurlijk net als Damon (TVD) een gebroken ziel "tortured soul".

Mijn waardering

Het verhaal is oké, niet heel erg bijzonder, ook hier en daar een beetje voorspelbaar. De serie bouwt op naar een spectaculaire finale. Al met al niet slecht voor een eerste seizoen.
De personages zijn oké, de wolven zijn meer zoals de klassieke wolfmannen, uit oude films. Dit vind ik een leuke afwisseling op de weerwolfen die in echte wolven veranderen.

Mijn waardering: 3 schaatsers voor deze TV-serie.2 opmerkingen:

 1. Ik ben dol op Teen Wolf! Met name seizoen 3 is een aanrader! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja seizoen 3 was echt fantastisch!!! Mijn favoriete seizoen tot nu toe!
   Groetjes Irene

   Verwijderen