maandag 6 oktober 2014

Liebster nominatie ~ Eerste keer op de nieuwe blog


Ik ben genomineerd op Ice Cold Passion door Nikki van  Love At First Write. Ik vond het wel leuk om dit ook hier op IJskoude passie te delen.

Wat is de Liebster Award?


De Liebster Award is een manier om blogs die jij leuk vind, maar die minder dan 200 volgers hebben, wat wel verdiende aandacht te geven zodat onze volgers hun ook kunnen ontdekken!  

De regels: 
Link terug naar de blogger die je genomineerd heeft
Nomineer elf anderen
Beantwoord de vragen van de blogger die je getagt heeft  
Bedenk 11 vragen voor de bloggers die je nomineerd
Laat de bloggers die jij nomineert weten van hun award!


11 vragen die Nikki mij stelde:


1. Favoriete boekformaat?
Ik vind hardcovers nog altijd super mooi, maar ook zwaar en duur. Daarom zul je er in mijn boekenkast ook maar weinig vinden. Paperbacks zijn wel populair bij mij, ze zijn lekker goedkoop (Ik weet het ik ben een krent) en lezen fijn. Ook heb ik tegenwoordig een ereader, met een eindeloze bibliotheek aan boeken. Toch als er gekozen moet worden, zullen het toch hardcovers zijn.

2. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Eigenlijk om dezelfde reden als vele blogger, het is mijn uitlaatklep voor als mijn familie en vrienden zat  zijn van mijn eindeloze gebabbel over boeken, films en Tv series. Het is waar ik mijn passie deel voor deze drie hobby's. 

3. Favoriete  kinderboek?
Oeh dat is een lastige maar laten voor een boek gaan wat mij altijd is bijgebleven, van de magnefieke Nederlandse schrijfster: Thea Beckman. Ik heb het hier niet over Kruistocht in Spijkerbroek wat natuurlijk ook een geweldig boek is, nee het gaat om Saartje Tadema.4. Top 4 boeken op mijn Te-Lezen-Lijst?


5. Wat is je meest onderwaardeerde bericht?
Op het moment, eigenlijk al mijn berichten, aangezien ik net over ben naar mijn nieuwe accounts. De pageviews vallen best wel tegen, dus daar zal verandering in moeten komen.

6. Wie is je favoriete schrijver en waarom?
L.J. Smith is mijn favoriet, ik heb al haar boeken, ze is echt een geweldige schrijfster! Tot nu toe was er nog niet een boek van L.J. die tegen viel. Al vind ik het wel jammer dat we zo lang moeten wachten op Strange Fate. Zucht....

7. Meest geprezen boek dat je in je bezit hebt?
Ik heb echt een schitterende editie van The Hobbit van de fantasy master J.R.R. Tolkien, natuurlijk! Ik had een mooie foto van het boek willen posten maar een groot deel van mijn spullen staat opgeslagen in een garage, dus kan er momenteel niet bij.

8. Als je een magische lamp had wat zou je dan wensen?
De wereld over reizen, om alle mooie plaatsen te zien die er op de wereld zijn, natuurlijk moet de geest van de lamp dan wel zorgen voor alle uitgaven lol. Er zijn zo veel landen die nog op mijn lijstje staan die ik wil bezoeken, zoals: the USA, Australiƫ, Nieuw Zeeland, Indonesie, het deel van Canada dat ik nog niet gezien heb (Quebec en British Colombia) en Zuid Amerika lijkt mij ook schitterend.

9. Beschrijf je blog in een zin.
IJskoude passie boek, film en tv serie recensies en verhaaltjes met passie.

10. Favoriete seizoen?
Dat is niet zo moeilijk te raden toch? Winter natuurlijk, IJskoude het liefst, met veel ijs zodat er genoten kan worden van mooie toertochten en natuurijswedstrijden.  Of winters met heel veel sneeuw, waarbij alles bedekt is in een deken van wit, zoals in Canada. Jammer genoeg leef ik in Nederland en krijgen we natte winters die niet echt mijn ding zijn.


11. Mijn favoriete citaat.
Mijn favoriete citaat komt eigenlijk niet eens uit een boek, maar uit een van mijn favoriete tv-series: Once Upon A Time:
People are gonna tell you who you are your whole life. You just gotta punch back and say, "No, this is who I am". You want people to look at you differently? Make them! You want to change things, you're gonna have to go out there and change them yourself, because there are no fairy godmothers in this world.

Ik nomineer: 

Dit keer nomineer ik er maar 5

Chuckles @ Chuckles Book Cave
Nessa @ October Tune
Peggy @ The Pegster Reads
Ellie @ Ellie Reads Fiction
Jaike @ Despicable books

 

Vragen voor de genomineerden

1. Wat vind je het leukste aspect van bloggen?
2. Welk genre lees je het meeste?
3. Wat is je favoriete bericht op jouw blog en waarom?
4. Heb je huisdieren, zo ja welke?
5. Wat doe je in het dagelijks leven naast bloggen natuurlijk?
6. Wat is je favoriete tv-series (of film als je niet van tv-series houdt) en waarom?
7. Wat voor soort muziek hou je van?
8. Waar kom je vandaan?
9.  Wat is jouw favoriete snack?
10. Jouw favoriete drankje onder het lezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten