donderdag 22 mei 2014

Cover Onthulling: Dark Duet ~ A Musical Interlude #3 ~ Kasonndra Leigh

Titel: The Dark Duet
Schrijfster: KaSonndra Leigh
Serie: A Musical Interlude #3
Uitgave: June 24th 2014
Uitgever: Selfpublished/publicatie in eigen beheer.
Taal: English/Engels
Andere boeken in deze serie: zie hieronder
Familie. Wat betekend het?
Vriendelijkheid, vrijgevigheid.. Liefde?
Niet een van deze termen slaat op mij.
Ik denk dat wreed, corrupt en dodelijk beter bij mij passen.
Ik ben niet onschuldig.
Ik geloof niet in het lot.
Wraak had zijn kans om te schijnen.
Ik ben alleen de slaaf van de omstandigheden.

Een kind levende in de schaduw. Ik leef floreer in somberheid.  Wraak, liefde, vergelding en verlossing, voeren een eindeloos gevecht in mij.  Tot de dag dat ik haar ontmoette. Ik snap het niet, ik kan het niet geloven dat.. Er licht is in de eindeloze duisternis.


Dit boek en recensie bevatten  sexuele handelingen en grof taalgebruik. Dit boek is niet bestemd voor lezers onder de 18.

Hier is de schitterende cover van het derde boek in de Musical Interlude serie, Dark Duet:

Andere boeken in deze serie: 

Prelude (The Musical Interlude #1) 
Na het succesvol afsluiten van haar opleiding aan de mode-ontwerpschool, besluit Erin Angelo, haar tragische verleden achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen in Milan. In Milaan gaat ze aan het werk voor een modebureau. Maar de demonen van haar verleden blijven haar achtervolgen, een leven zonder relaties of affectie.

Als het mode bedrijf waarvoor ze werkt een grote order binnen sleept voor een theater gezelschap, wordt haar gecontroleerde leven op zijn kop gezet. Door de mysterieuze sexy maestro met een nog sexyer accent. Alek Dostov is de man die alles krijgt wat hij maar wil en hij weet precies hoe hij het kan krijgen.

Hij is een beroemdheid, getalenteerd en super sexy! De vrouwen vallen aan zijn voeten, maar ook hij leidt zijn bestaan in eenzaamheid, zonder vaste relaties. Ook hij kan zijn verleden niet vergeten en sluit iedereen uit zijn leven. Erin geeft hem een nieuw inzicht in het leven, een kans op een klein beetje geluk.

Haar versieren, blijkt toch moeilijker dan hij gedacht, ze valt niet voor zijn charmes . En dat maakt het dat Alek haar nog meer wil dan hij al dacht, met haar sexy looks, intelligentie en scherpe tong.

Beide zijn het zat om alleen in het leven te zijn, maar kunnen ze hun gecontroleerde leven los laten en zich openstellen voor de ander? Erin vind haar zelf op de rand van het verliezen van de controle en het vinden van ware liefde. Zal hun intense passie, de terugkerende demonen uit het verleden kunnen verslaan?

Lees mijn recensie hier!

An Aria In Venice (The Musical Interlude #1.5) 

Genre: New Adult Contemporary Romance
Soort boek: Standalone
Uitgave: April 22nd, 2014


Zijn doel... Een nacht met de ballerina.
Haar doel.. De player verslaan in zijn eigen spel.
De Uitslag... Iets totaal onverwachts.

Adriana Dostov heeft Luca Martuccio door vanaf de eerste dag: mooi, getalenteerd, arrogant, en man die geen relaties durft aan te gaan. Hij staat bekend in de modewereld als de player met de schandalige verleden. Als de meiden uit het ballet gezelschap aan Adrianna voorstellen, dat zij haar maagdelijkheid aan hem opgeeft, zegt ze geen nee, maar ja is nou ook niet echt het juiste antwoord.
Toch kan ze het niet weerstaan om hem een offer te maken, 1 one-night-stand in Venetië.

Luca wil de mondige kleine Adriana sinds het moment dat ze elkaar ontmoeten en hij zal niet rusten tot hij heeft wat hij wil. Daarom besluit hij op haar aanbod in te gaan, want uiteindelijk krijgt hij altijd wat hij wil hebben.  Geen relaties, alleen maar sex.

Als Luca ontdekt dat er meer schuilt in de ballerina met haar verwaande moeder en hij kan niet ontkennen dat hij geeft om het bange en verdrietige meisje.

Adriana ontdekt dat het bij Luca toch niet alleen maar om sex draait, hij is erg gepassioneerd, een verloren ziel, die net zo veel verdriet heeft gezien als zijzelf. Het zou kunnen dat ze elkaar nodig hebben.

The Crescendo (The Musical Interlude, #2) 

Genres: New Adult Contemporary Romantic Suspense
Uitgave: May, 27th 2014
Aantal bladzijden: 250 p.

Hij leerde haar om los te komen, zij leerde hem om het verleden los te laten. Uiteindelijk bracht het lot hun samen.

6 maanden geleden, huurde de charismatische Maestro Alek Dostov, Erin Angelo en haar design bureau in, dezelfde man die de wonden, haar verleden, heelde.

Op vele verzoek van de lezers, is hier dan het langverwacht vervolg op The  Prelude. Alek en Erin maken zich op voor hun nieuwe leven en liefde die ze beiden hebben voor muziek, met Erin de aan het begin staat van een bloeiend zang carriere.

Maar als een mysterieuze persoon uit Erin's verleden, weer opduikt, wordt Erin en Alek's hun liefde  op de proef gesteld. Terwijl Alek worstelt met zijn verleden en nieuwe familie problemen, probeert Erin een manier te vinden om opnieuw aansluiting te vinden met haar fiancee. Het koppel gaat op tournee door Italië, wat Alek's muziek carriere naar een totaal nieuw level brengt.

Maar Alek's moeder, Katerina heeft andere plannen. Ze beveelt de tour manager om met het stel mee te gaan. Nu, moeten ze de nieuwe uitdagingen in hun leven zien te overwinnen en leren omgaan met de druk van hun carrières.


Koop de boeken hier:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten