zaterdag 26 april 2014

Swinging Saturdays #36 : Van Eigen Bodem


Swinging Saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice Cold Passion, om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!


Hallo lieve mensen!

Vandaag is het Koningsdag!
Iedereen een geweldige Koningsdag toegewenst!

Ik vond deze foto op mijn facebook pagina en vond het leuk om deze met jullie te delen, erg toepasselijk! En wie houdt er nou niet van Katniss en Peeta! Omdat het vandaag Koningsdag is, doen we weer een Van Eigen Bodem top 10! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Het is een mengeling van Nederlandstalige en Engelse liedjes.


1. Marco Borsato ~ De Speeltuin

Dit liedje is geschreven voor War child, het weet mij iedere keer weer te raken. Marco mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken als een van de populairste Nederlandse zangers met meer dan 10 albums!


2. Miss Montreal ~ Addicted To Crying3. Racoon ~ Oceaan
4. Waylon ~ The Escapist


5. Lisa Lois ~ Hallelujah

Ik weet dat dit een cover is maar wat een geweldige uitvoering!


6. GEM  ~ Look


7. Go Back To The Zoo ~ Electric


8. Kane ~ No Surrender9. Jurk ~ Niemand

Ja over geweldig gesproken! Dit is en blijft een van mijn favorieten Nederlandstalige liedjes.


10. The Sheer ~ It Only Gets Better

Dit is een van die onbekende Nederlandse bandje, die toch erg veel goeie muziek hebben gemaakt. Raar eigenlijk dat weinig mensen het kennen.
Dat was het weer voor deze week's Top 10. Wat is jou Top 10 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 10 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten