zaterdag 5 april 2014

Swinging saturdays #33: De Staat Spotlight

Swinging saturdays is een muzikale meme georganiseerd door Ice cold passion om onze passie voor muziek te kunnen delen. Het doel is om een muziek top 5 (of top 10) te maken van het genre of artiest die je leuk vindt. Of wees creatief en deel een top 5 met een bepaald thema! Bijvoorbeeld een boek soundtrack, grappige liedjes of liedjes voor op een regenachtige dag top 5!

De Staat Spotlight

De Staat, een Nederlands bandje, dat de laatste jaren flink aan de weg heeft getimmerd en ondertussen al drie albums heeft uitgebracht: Wait for Evolution, Machinery en hun meest recente album: I_Con.

Dit is een van de weinig Nederlandse band die ik vanaf hun eerst album heb gevolgd. Al kan ik mij niet zo goed herrinneren wanneer ik en waar ik het voor het eerst heb gehoord. De muziek van de Staat vind ik moeilijk te omschrijven, meestal kom ik niet veel verder dan: "het is een beetje vaag".  Toch blijf ik er naar luisteren en kan ik er heerlijk van genieten.

Voor iedereen die nog niet bekend is met deze geweldige band, hier een introductie top 5! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! 
 

1. Witch doctor2. The Fantastic Journey Of The Underground Man3. Devil's Blood
4. Wait for revolution


5. Meet The DevilKoop de albums hier: 
 
Dat was het weer voor deze week's Top 5. Wat is jou Top 5 deze week?

Wil je een keer mijn gast zijn bij Swinging Saturdays, en jou muziek delen? Stuur dan een email naar: ijskoudepassie@gmail.com  Ben benieuwd wat jou top 5 zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten