zondag 27 april 2014

Stacking The Shelves #15 ~ DVD Editie


Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews, iedereen kan er aan mee doen!

Deze week ga ik niet zo veel boeken aan jullie laten zien, maar ik ga jullie mijn DVD's laten zien! Ik heb de laatste tijd veel DVD's gekocht en het leek me leuk deze eens met jullie te delen!

New Girl Season 1


New Girl Season 2


Dragon HunterJack The Giant Slayer
Pitch PerfectHansel & Gretel ~ Witch Hunters
Black Plague
Salomon Kane
Resident Evil: After Life
Game Of Thrones season 1, 2 and 3!!


Wat vind je van mijn mooie schaapies? Lief he? Ik vond het wel passend voor net na pasen en het weer dat eindelijk eens een beetje mee zit.

Boeken  ~ FreebiesWat heb jij deze week toegevoegd aan je boekenplank?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten