zondag 23 maart 2014

Stacking the shelves # 13


Stacking The Shelves (De boekenplanken vullen) gaat over de boeken die je toegevoegd hebt aan je planken, zowel fysieke als digitale planken. Dit betekend dat je boeken toe kan voegen die je gekocht hebt in de boekenwinkel or online, boeken die je van vrienden of de bibliotheek geleend hebt, boeken ontvangen voor recensies, gekregen boeken en natuurlijk eboeken! Dit is een wekelijkse meme (feature) georganiseerd door Tynga's Reviews, iedereen kan er aan mee doen!


Klik op de cover en het brengt je naar Amazon voor meer informatie. Vergeet niet de prijs te checken, misschien zijn ze nu niet meer gratis (freebies).

Gekocht


Freebies ~ Gratis e-boeken


Dvds bought

Ik wil jullie ook nog wat andere dingen laten zien die ik in de afgelopen weken heb gekocht. Aangezien ik niet alleen een boekenliefhebber ben maar ook gek ben op tv-series en films. Dus hier wat ik heb toegevoegd aan mijn tv-serie/film plank.
Supernatural Season 1Ik had hem al wel eens gezien maar ik moest hem gewoon hebben.
City of Bones Ik ben momenteel het boek aan het lezen, echt geweldig!
Safe Haven Ik heb het boek gelezen, echt een aanrader als je hem nog niet heb gelezen!. Zo mooi geschreven!
Dit is mijn nieuwe notitieboek, mijn oude is bijna vol dus ik was toe aan een nieuwe. Mooi he? In mijn notitieboek staan alle opzetten voor mijn recensies, gedachten onder het lezen, ideeen en artikelen voor mijn blog etc.


Wat heb jij deze week toegevoegd aan je (digitale) boekenplank?

3 opmerkingen:

 1. Great books! I love your new notebook and your Supernatural DVD (heh). Twin Willows looks really great so I'm definitely going to check that out.

  Happy reading!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! I love my new notebook! Oh Dean and Sam!!! Sighs LOL

   Irene

   Verwijderen
 2. Thanks!!! I'll stop by later and check out your haul!!
  Irene @ Ice Queen's Bookshelf

  BeantwoordenVerwijderen